Stalno u akciji: Prostitutke joj donijele za dvije godine 357 tisuća kuna!

Na splitskom Općinskom sudu na deset mjeseci zatvora nepravomoćno je osuđena Ljiljana K. iz Siska stara 52 godine. Osuđena je zbog organiziranje prostitucije u Splitu. Šefica je radila sa svoje dvije djevojke, a zaradu su dijelile popola.Na sudu je nijekala da je organizirala prostituciju. Rekla je kako je čistila stanove i da se inače bavi kiropraktikom.

I u tako "velikodušnoj" podjeli organizatorica prostitucije uspjela je zaraditi silni novac - prema dokumentima iz presude čak 357 tisuća kuna! Sve je to zaradila u samo dvije godine. Ovom nepravomoćnom presudom ostat će i bez novca.

Recept potrage za suradnicama bio je prokušan - obični oglasnici. Madam Ljiljanapobrinula se i za sve ostalo što je za "posao" bilo potrebno. Imala je na raspolaganju tri stana u kojima su djevojke zabavljale brojne mušterije. Naravno da im je nabavila i mobitele kako bi imale bolju komunikaciju. Tjerala je djevojke da budu stalno u akciji, jer je željela zaraditi.

Na dan zarađivale i 8.000 kuna

Prema svjedočenju i procjeni djevojke su imale na dan između tri i pet klijenata čije su želje ispunjavale po cijenama - 500 kuna za pola sata, a 1.000 za sat vremena.

Mušterije su tražene putem oglasa, ali su i same potom davale preporuke. Posebno je zanimljivo da su oglasi kojima se lovilo bilo i bizarni, poput "ogromna domina od 115 kilograma te čeka".

Tijekom istrage i suđenja utvrđeno je i kako djevojkama koje su za nju radile šefica nije dala mnogo predaha. Ako je to bilo potrebno zvali ih je i usred noći jer je imala mušteriju. Djevojke su rekle kako su na dan znale zaraditi i 8.000 kuna, a šefica je tada trljala ruke.