Skrivene misli koje kvare uživanje u seksu

seks

Njega muči da li će seks dugo trajati, iako Lou Paget, seksualni terapeut, navodi da prosječan odnos zapravo traje od tri do 13 minuta.

AH, TE DLAKE

Više od polovice žena priznaje da za vrijeme seksa razmisle o svojim dlakama. Zbog toga se najčešće ne mogu opustiti.
"Muškarci obično ne vide dlake, a ako ih primijete, one im ne smetaju. Tijekom seksa oni su koncentrirani na druge dijelove tijela", tvrdi seksolog Joy Davidson.

Zbog toga, razmišljanje o dlakama i tjelesnim kvari doživljaj, ali ne zato jer on to primjećuje, već zato jer se ona ne može opustiti.

ŽENE ŽELE SAMO NJEŽNOG LJUBAVNIKA

Žene kao i muškarci, imaju brojne seksualne fantazije. I one često razmišljaju o seksu u troje i drugim eksperimentima - iako ih vjerojatno neće realizirati.

"Predrasuda muškaraca je da će ih žene osuditi ako podijele s njima svoje seksualne fantazije. Ako podijelite s partnerom svoje želje i skrivene maštarije i u njih ju uključite i ona će s vama povjeriti, čime će seks postati još strastveniji", tvrdi Lou Paget.

NIJE MISLIMA U SEKSU

Čak jedna od četiri žene tijekom ljubavne igre ponekad razmišlja o kućanskim poslovima koje mora obaviti, a 20 posto dama u tom trenutku razmišlja o poslu. To se događa ako je žena pod stresom i previše opterećena, a pomažu razgovori o problemima kao i veća pomoć muškaraca, aktivniji seks i blaga dominacija, povlačenje za kosu ili pljeskanje po guzi.

Autor: PortalOko.hr