Seks na javnom mjestu, i to bez straha od uhićenja

A još vas nitko ne može uhapsiti zbog narušavanja javnog reda i mira

Garaža

U garažama je najčešće hladnije nego u ostatku kuće, a najbolji način da se vi i vaš partner zagrijete je, naravno, seks. Kako je pod prljav i neugodan, treba isprobati neke stojeće položaje ili ući u auto pa najbolje iskoristiti stražnje sjedište.

Dvorište

Osim ako ne živite na jako osamljenom mjestu, velika je šansa da susjedi imaju dobar pogled u vaše dvorište, ali to se lako da srediti. Pričekajte da sunce počne zalaziti i otiđite kampirati u dvorište. Dignite šator i podijelite vreću za spavanje.

Hodnik

Možda je najprometniji dio kuće, ali ga možete pretvoriti u najfunkcionalniji. Ako na podu nema dovoljno mjesta za vašu igru, i stojeći položaji se mogu savršeno uklopiti u ono što želite.

Kupaonica

U njoj su mogućnosti beskonačne. Vrući tuš, kupka u kadi prepunoj pjene i mirišljavih soli, uza zid, naslonjeni na umivaonik... a tu su i ogledala da vidite sve što se događa.

Balkon

Stavite na pod dekice i pravite se da ste na pikniku u prirodi ili se naslonite na ogradu, vaš partner neka stane iza vas i užitak je dvostruk - seks i pogled.

cosmopolitan.hr