Ryan Giggs varao suprugu s bratovom ženom

Jedan od najomiljenijih i najuzornijih igrača Manchester Uniteda Ryan Giggs varao je suprugu Stacey sa ženom svog brata Rhodrija Natashom i to punih osam godina?!

Tako je barem rekla sama preljubnica Natasha koja je nakon izbijanja afere s Velšankom Imogen Thomas pukla i sve detalje dugogodišnje veze otkrila svojoj prijateljici, a ova "slučajno" javila tabloidu News Of The World.

- Imam groznu tajnu koju već jako dugo skrivam. Ne želim to više imati na savjesti, ne mogu više lagati. To je najgora moguća izdaja. Ryan nikada nije bio romantičan prema meni, nikada mi nije rekao da me voli, radilo se samo o seksu - izjavila je Natasha i dodala da je nepošteno to više skrivati od supruga, djece i svih koji su upleteni, prenosi net.hr.

Tvrdi da se sa zvijezdom Uniteda nalazila u raznim hotelima po Manchesteru i raznim stanovima u koje je mogla ući kao ovlašteni agent za prodaju nekretnina, a posljednji put je spavala s njim 9. travnja. News Of The World tvrdi da su se Ryan i Natasha prvi put našli u noćnom klubu Sugar Lounge 2003. godine kada Giggs još nije bio oženjen, no bio je u vezi sa Stacey koja je tada bila u drugom stanju i nosila njihovo prvo dijete.

Tada je Ryan navodno prvi put zaveo Natashu, a ubrzo su se počeli češće družiti. Tijekom 2005. godine su imali problema u vezi, a tada se odlučila udati za Rhodrija kojem je Ryan bio kum na svadbi.

News Of The World tvrdi da su se Ryan i Natasha prvi put našli u noćnom klubu Sugar Lounge 2003. godine kada Giggs još nije bio oženjen, no bio je u vezi sa Stacey koja je tada bila u drugom stanju i nosila njihovo prvo dijete.

Tada je Ryan navodno prvi put zaveo Natashu, a ubrzo su se počeli češće družiti. Tijekom 2005. godine su imali problema u vezi, a tada se odlučila udati za Rhodrija kojem je Ryan bio kum na svadbi.

U kolovozu 2006. godine Natasha je rodila, a dva mjeseca poslije Stacey je na svijet donijela drugu bebu, piše net.hr.

"Dan nakon što mu se rodio sin našli smo se i vodili smo ljubav. Stacey je bila u bolnici", otkrila je Natasha prijateljici koja je svijetu otkrila dugo čuvanu tajnu.