Giggs: ‘Hvala fantastičnim Hrvatima na pobjedi protiv Slovačke, čestitam na plasmanu na Euro’

Giggs: ‘Hvala fantastičnim Hrvatima na pobjedi protiv Slovačke, čestitam na plasmanu na Euro’

Wales i Mađarska u utorak (20.45 sati) u izravnom međusobnom okršaju odlučuju o plasmanu na Euro. Izbornik Ryan Giggs zahvalio se Hrvatskoj uoči važnog dvoboja.

“Hvala fantastičnim Hrvatima na pobjedi protiv Slovačke, čestitam im na plasmanu na Euro! Nakon subotnje pobjede Hrvatske mi sve držimo u svojim rukama, sami ovisimo o sebi, a to je uvijek najvažnije. Spremni smo za veliku utakmicu, nemamo ozlijeđenih igrača i sučelit ću Mađarima najjači sastav. Moramo biti hrabri i puni samopouzdanja, vjerujem u svoje igrača i plasman na Euro”, rekao je.

Hrvatsku je spomenuo i mađarski izbornik, Talijan, Marco Rossi.

“Svaku smo utakmicu u gostima dobro odigrali, osim protiv Hrvatske u Splitu! No, siguran sam da nam se više ne može ponoviti onako loš dan. Gledali smo Velšane protiv Azera i vidjeli smo njihove slabe točke, u nekoliko ih je navrata domaćin opasno ugrozio i zaprijetio im. Morat ćemo u Cardiffu znati iskoristiti te slabosti Walesa, ovo je utakmica ‘biti ili ne biti’ i vjerujem da će moja momčad odigrati hrabro i odgovorno”, rekao je Rossi, pišu Sportske novosti.