Proljetni seksi horoskop: Strasti će se rasplamsati!

grupni seks, sestre, tučnjava, seks, statistika, muškarac žena, seks, strast, seks, horoskop, strasti
Oni koji se nađu u preljubničkim zagrljajima, maksimalno će uživati, a oni koji obožavaju seks u prirodi, njega će biti sve više.

Ne duljimo: što nas čeka u nadolazećem razdoblju, pročitajte u našem seksi horoskopu za proljeće...

OVAN

Pred vama su promjene. Bit ćete kritični prema sebi više nego inače, ali i na usluzi svome partneru, kao i njihovim seksualnim željama. Skromnost će i stidljivost dulje razdoblje biti iza vas, na sreću voljene osobe. Sad uživajte u naklonjenim zvijezdama, koje će vam ponuditi nešto za čim ste čeznuli. Nemojte uprskati tražeći od partnera da se sve igrice igraju po vašim željama. Dopustite i drugima da se izraze i pokažu što žele, a da to ne zamjerite. Ne analizirajte i nemojte se kajati nakon svjesno učinjenih zbivanja, jer postoji mogućnost da se tako vratite nekoliko mjeseci unatrag, kad niste bili zadovoljni seksualnim životom.
BIK

Kod vas neće biti sredine, niti ćete je željeti pronaći. Bit ćete zadovoljni sa seksualnim životom ili totalno nezadovoljni. Dakle, ili ćete dostizati same vrhove ili ćete se osjećati kao odbačena i osamljena osoba na ovom planetu. Imat ćete točno onoliko koliko budete sebi mogli davati. Slijedite svoje želje i ne čekajte kasne večernje sate da biste se strastveno i moćno potrošili. Upravo to nervira vašeg partnera, što želite seks, kad samo vama odgovara. Osluškujte njegove ili njene znakove, pa biste nakon oslušanog mogli prijeći i nakon ranojutarnji seks, kojeg niste ljubitelj. Budete li ovaj put mudri,nećete biti razočarani ni vi ni vaš partner. Iskoristit ćete proljeće onako kako i želite.

BLIZANCI

U posljednje ste vrijeme bili posebno strastveno, a na tom polju ćete konačno i djelovati. Oni koji još nisu, riješit će se svih svojih kompleksa koji su ih vodili nigdje. Opustite se i probajte ono o čemu maštate. Strast u svojoj glavi vježbajte iz minute u minuti. Hrabri će počet ostvarivati svoje želje i biti posebno dominantni. Vašoj voljenoj osobi pored vas aktivnih, neće padati na pamet neka treća osoba, pa će se na takav način izliječiti vaša bolesna posesivnost. Čak će se i slobodnjacima, onima koji su totakno seksualno nezadovoljni, konačno posrećiti. U svemu oko vas mirisat će strastvena požuda, koju ćete teško sputavati. Pojedinci će sočno uživati u partneru o kojem mnogi maštaju.

RAK

Rijetki su nezainteresirani za strast kao vi. Sve oko vas mora biti posloženo i idealno, prije strasti. Vaš seksualni život ravan je katastrofi, iako prijateljima konstantno lažete. Oni koji ga donekle i imaju, znajte u startu kako se zavaravate i kako ste daleko od pravog i zadovoljavajućeg seksa. Većini vam upravo tako odgovara, jer ćete sad postavljat karijeru na prvo mjesto. Vi nikako ne možete sve zajedno posložiti i u svemu funkcionirati. Samo rijetki koji od vas budu imali zadovoljavajući seks, on će biti daleko od tople postelje. Više ćete voljeti prirodu i svježi proljetni zrak, ali sve začinjeno uz strah i napetost. Oni koji požele pravu strast, neće ih zaobići tajna avantura.
LAV

Još nećete ući u povoljno razdoblje koje silno priželjkujete. I dalje ćete se teško opuštati, pa će vam nedostajati kvalitetnog seksa. Vaše vrijeme nastupa tek polovicom ljeta, pa se dotad i fizički pripremite. Oni rijetki koji su sad seksualno jako aktivni, uzbuđivat će se na sam pogled privlačne osobe. Od silne želje, bit ćete brži nego inače, pa će nakon većine vaših intimnih trenutaka, uslijediti razočarenje. Naime, nemojte se žaliti, već se ponavljajte, nećete se ocijediti. Oni koji budu manje planirali, više će uživati i u potpunosti strastveno uživati sa partnerom. Dakle, strpite se do svoga plodnog razdoblja, kad će vam se otvoriti mnoga vrata.

DJEVICA

Mnogi od vas nemaju kraj sebe osobu s kojom bi mogli strastveno uživati.I nećete je pronaći, jer ste postali i prezahtjevni. Klasika vas nikako ne zanima, a vama kao da ne znaju pružit bolje. Vrijeme je da se otvorite i predložite, jer nitko ne čita vaše misli. Ukoliko se sami potrudite, partner vam bude mrtvo puhalo, nakon čega izgubite svaku požudu koju ste osjećali. Sreća će se pojedincima osmjehnuti krajem travnja ili početkom svibnja. Doživjet ćete seks o kakavom ste samo maštali. Što ga više budete imali, trebat ćete ga još više. Neće biti riječ o minutaži, već o satima strastvenosti. Najviše će vam se posrećiti ukoliko vam partner bude Lav ili Bik, koji je također izdržljiv u maratonima. Širit ćete svoju djevičansku egzistenciju.

VAGA

Vama je hitno potrebno resetiranje vage. Malo tko zna komplicirat u seksu kao što znate vi. Jednostavno, nepopravljivi ste i ne znate se opustit. Te neke blokade u vašoj glavi sastavni su dio i vaše seksualnosti. Pričat ćete o svemirskoj ljubavi, a vaš će se partner negdje vama iza leđa - samozadovoljavati. Dok ste vi od silne ljubavi u oblacima, vaš je partner suh i nezadovoljan. Dajte se malo opustite, nabacite osmjeh na lice, prestanite misliti na svakodnevne probleme, prestanite čekat pravi trenutak i potrošite se jednom kvalitetno. Nakon vaše strastvenosti, primjetit ćete i na partneru sreću i ljubav. Zapamtite da niste potrošni poput sapuna, pa se "sapunajte".
ŠKORPION

U razdoblju ste kad ćete pokazivat svoje egoistične osobine. Obožavat ćete strastvenost u kojoj se sve vrti oko vas i upravo ćete takvu zahtjevati od svoga partnera. Većina će vas zbog toga svog egoizma ostat suhi, pa je neredovit seks učinak vaših prohtjeva. Strastvenost će uživati samo oni koji su slobodni, dostupni i bez ikakvih prohtjeva. Seks koji budete upražnjavali bit će brz, točnije, onakav kakav inače i volite. Tijekom seksa maštat ćete o jednoj osobi, a ta vam je osoba poznanik ili poznanica i vaša tiha strastvena patnja. Darovat ćete si neku novu igračku o kojoj dulje vrijeme premišljate, dok će njeno korištenje biti upitno.

STRIJELAC

Ako i dalje budete komplicirali, ponovno će vas mučiti vaš poznati problem, a on je da tijekom seksa sve treba biti na svome mjestu, posloženo i uredno. Shvatite kako seks nije nešto što se planira. Mnogi će slijedeće razdoblje određivat vrijeme i minute kad će biti strastveni, a kad to i naprave, bit će samo odrađeno. Od partnera ćete dobit kritike kako ste tromi i to će biti istina, koje niste svjesni. Oni koji još uvijek vole seks, željet će igre osvajanja. Od toga će vam se vrtit u glavi, a pogotovo kad od druge strane dobijete upravo ono što želite. Zvjezde vas upozoravaju da ne budete posesivni. Pad libida ne prijeti samo svijetu oko vas, već nažalost i vama.

JARAC

Srljanjem nikako nećete biti na pravome putu. Pri samoj pomisli na seks, isti ćete je tren poželjeti. Nećete odoljeti strastvenoj požudi koje nude nepoznate i jako neodoljive osobe. Imat ćete izobilje strastvenosti, kakvu rijetki osjećaju. Strastvenost bez emocija za vas je nejkvalitetnija i to drugoj strani jasno dajete do znanja. Znajte kako nisu svi za površnost, pa dobro razlučite tko je za što. Sebe nećete držat pod kontrolom, niti ćete to ikome dozvoljavati. Oni koji imaju stalnog partnera, bit će sretni što vam vaša intimnost još nije prešla u monotoniju. Istina, mnogi će održavati tajnu vezu i uz partnera. Vi se jednostavno ne možete istrošiti, već tako punite baterije.
VODENJAK

Probudite se i shvatite kako ima toliko čarobnih stvari koje možete osjetiti, ukoliko ne čekate da vam ih netko servira. Željet ćete više bliskosti s voljenom osobom na koju on/ona nije spremna. Nećete više imati vremena ni potrebe pomagati drugima, već počinjete misliti na sebe i na svoje potrebe. Rijetki ali sretni među vama uskoro će upoznati osobu koja će odgovarati vašoj duši i tijelu. Netko vas u neposrednoj blizini jako želi. Ta vas osoba dosad nije privlačila, ali sa dolaskom sunca i toplijih dana u vama se sve probudilo. Naime, najviše će strastveni biti oni koji budu željeli osvojiti jednu posebnu osobu. Sve ćete se češće nalaziti u širokoj postelji s voljenom osobom, a vaša će tijela biti spojena do ranojutarnjih sati. Konačno s ovim razdobljem dolazite na svoje.
RIBE

I dalje ste samouvjereni, ali nažalost nećete biti nešto aktivni u seksu. Ni ovaj put nije do vas, pa ćete ponovno kriviti svoju neaktivnu okolinu. Ne drage naše Ribice, upravo ste vi glavni krivac što se nalazite u suši i što se samo prisjećate vlažnih, napaljujućih vremena. Dosta ćete upotrebljavati laži sa hvalom kako ste redovit ljubavnik i kako je jedino tu sve u najboljem redu. To bi vas moglo koštati glave, pa su neugodne situacije neizbježne. Pojedini će zbog svog statusa poznatog ljubavnika, uplovljavati u flertove, samo da biste se potrošili. U jednom od flertova neće vam se posrećiti pokazati u najboljem svjetlu. No, u nekim slijedećim mjesecima, ipak će vam se konačno posrećiti. Nakon suše uvijek dođe i vlaga.

Izvor: dalmacijanews