'Probudila sam se u lokvi krvi, brutalna ispovijest Suzane Mančić o gubitku tri bebe potresla javnost

Suzana Mančić, pornić, Severina, Suzana Mančić, Halid Bešlić, Suzana Mančić, pornić, Suzana Mančić, seks, porno film, Suzana Mančić, seks, film, Suzana Mančić, vagina, dečko, Suzana Mančić, ispovijest
. Najpoznatija loto djevojka bivše Jugoslavije otkrila je za srpski časopis Hello priču o kojoj nikada prije nije govorila.

"Prvu bebu izgbila sam odmah na početku, u trećem mjesecu trudnoće. Tada se ispostavilo da imam dvorogu matericu. Kada sam zatrudnjela drugi put, u drugom mjesecu sam doživjela komplikacije i liječnik je izvršio kiretažu. Treće večeri sam se probudila u lokvi krvi. Uhvatila me je panika hoću li umrijeti. To je bila agonija", započela je svoju potresnu ispovijest Suzana za Hello.

"Posljednju bebu izgubila sam u šestom mjesecu trudnoće. Tad sam se zapravo porodila, ali dijete nije preživjelo. Najstrašnije je bilo kada su mi donijeli da potpišem smrtovnicu", nastavlja svoju tešku životnu priču.

"To je za mene bilo nešto nepojmljivo, da ja, koja sam oduvijek bila zdrava mlada žena, izgubim bebu prvi, pa drugi, a onda i treći put", tužno priznaje voditeljica.