Po ovome se prepoznaje vrhunski ljubavnik!

Iako nitko sa sigurnošću ne može reći je li neki muškarac dobar ili loš ljubavnik prije nego to zaista i iskusi, stručnjaci tvrde da ipak postoji pet karakteristika koje vam u velikoj mjeri mogu pomoći u prepoznavanju vrhunskih ljubavnika. Hoće li se upravo vaš odabranik dobro snaći u krevetu, možete prosuditi sami iz njegovog ponašanja i karaktera.

Navodno postoji pet znakova koji ukazuju na dobro ljubavno umijeće.

Agresivnost
Dobri ljubavnici u većini slučajeva nose dozu agresivnosti u sebi i ne boje se izraziti vlastito mišljenje. Zavode vas otvoreno, ne srameći se pred svima pokazati što žele. Takav tip voli komplimente i pažnju, te neće stati tako dugo dok ne kažete 'da'.

Samopouzdanje
Dobar ljubavnik zrači samopouzdanjem na svakom koraku. To možete vidjeti po načinu na koji hoda, govori ili se ponaša u društvu. Riječ je o onoj vrsti samopouzdanja koji bolju polovicu obara s nogu.

Kul spika
On je siguran u sebe, miran i svjestan dojma koji ostavlja na žene. Nikad ne gubi kontrolu i vrlo je siguran u sebe. Nema te stvari koja ga može izbaciti iz takta. Ako mu i nešto smeta, neće to pokazati jer zna kako biti kul.

Bogata prošlost

Sasvim je jasno da najbolji ljubavnici imaju i bogatu prošlost, jer ne bi bili to što jesu da nemaju dovoljno prakse. Iskustvo ga je pretvorilo u ono što sada jest i od toga ne možete pobjeći.

Komunikativnost
Takav muškarac vrlo je otvoren i ekstrovertiran, te uživa u društvu žena. Već od početka s odabranicom svog srca vodi ljubav na verbalnoj razini. Takvi tipovi žele pored sebe ženu na zavidnoj intelektualnoj razini, u suprotnom će im biti dosadno.

izvor: net.hr