Pet navika vezanih za spavanje koje mogu sabotirati vašu ljubavnu vezu

budnost, spavanje, mozak, studija, toksini, svjesnost, čišćenje toksina, snovi, seks, muškarac žena, partner, prijatelji, mobitel, spavanje san, san, smetnje, poza, spavanje, veza, spavanje, položaj, položaj, spavanje, spavanje, koeficijent inteligencije, snovi, seksi snovi, seksualne fantazije, spavanje san, navike, ljubavna veza

Prema mišljenju stručnjaka, spavanje igra i važnu ulogu u uspjehu vaše ljubavne veze. Tvrde da postoji čitav niz loših navika u krevetu koje bi mogle značiti da ste na dobrom putu za raskid.

"Navike spavanja parova mnogo govore o njihovom odnosu. Normalno je otići u drugu sobu ukoliko vaš partner neprestano hrče, ali to postaje problem ukoliko odlaskom u drugu sobu izbjegavate partnera", kazala je trenerica za veze Ane Auret za Independent.

Između ostalog, da nešto nije uredu moglo bi značiti i ukoliko spavate okrenuti leđima jedno drugom, što stvara osjećaj isključenosti. Rješenje je da se potrudite da provedete neko vrijeme zajedno u krevetu tako što ćete se okrenuti jedno prema drugom i skloniti sve što vam se nalazi na putu da budete bliski. Također, problem je i borba za pokrivač, a stručnjakinja za veze Jo Barnett ističe da je tajna u kompromisu.

"Budite blagonakloni prema potrebama vašeg partnera i potražite rješenje koje vas oboje zadovoljava, poput posebnog pokrivača", navodi Barnett.

Bez obzira na to na kakvom krevetu spavate, ne postoji opravdanje za jaz između vas i vašeg partnera, ali ukoliko ste s partnerom dogovorili da tako spavate ne bi trebalo biti većih problema.

"Nekim ljudima jednostavno treba prostor kako bi se mogli smiriti i zaspati", kaže Barnett.

Također, odlazak u krevet u različito vrijeme može imati trajan utjecaj na vaš odnos. Zbog toga bi se neki mogli osjećati usamljeno, a na kraju i razdraženo, jer im partner dolazi u krevet u pola noći i budi ih. Istovremeno, to bi moglo biti rješenje za one koji imaju poteškoće da utonu u san dok netko leži pored njih ili hrče. To nije najromantičnije rješenje, ali barem nitko ujutro neće biti nervozan jer se nije naspavao.

Izvor: klix.ba