Ovisnica o seksu koja je spavala s 370 muškaraca: To mi je uništilo život

Kaže da se ovisnost o seksu najčešće povezuje s muškarcima, ali da je njoj upravo to predstavljalo velik problem u životu više od 13 godina. Do svoje je 19. godine već spavala s 40-ak različitih partnera, a tvrdi da je dosad bila s njih 370, prenosi The Sun: "Ovisnost o seksu potpuno je preuzela moj život", kazala je.

Baš kao i svaka druga ovisnost

Baš kao i kad su u pitanju druge ovisnosti, ova ju je učinila sebičnom, depresivnom i sklonom samouništenju: "Bila je to snažna želja i strah od toga što će se desiti ako do seksa ne dođe. Jednom kad bih to obavila, osjetila bih veliko olakšanje, kao da mi je maknuta težina s pleća. Izgubila sam djevičanstvo kad sam imala 13 godina sa svojim prvim dečkom. Bila sam u šoku kad sam ostala trudna. Rodila sam s 14. Bilo je to vrlo teško vrijeme za mene. Odselila sam s djetetom od kuće kad sam imala 16 godina. Osjećala sam se jako usamljeno", ispričala je.

U dobi od 17 godina upoznala je 31-godišnjeg Paula i tad je počela seksom zamjenjivati osjećaj samoće: "Od toga sam se osjećala manje usamljeno. Ali, nije bilo dovoljno". Nakon toga počela je obilaziti klubove i barove i barem je jednom tjedno varala Paula s potpunim strancima.

Trudnoće i bolesti

Ubrzo nakon toga ponovo je zatrudnjela, a rekla je Paulu da je dijete njegovo iako nije mogla sa sigurnošću znati. To ju je natjeralo da pokuša biti vjerna, ali nakon što je shvatila da se želi dnevno seksati četiri do pet puta, postalo joj je jasno da je to nemoguće. Samo šest mjeseci nakon toga ponovo je ostala trudna. To je dijete odlučila pobaciti.

S Paulom je prekinula kad je imala 19, a taj ju je prekid samo gurnuo još dublje: "Jedini je lijek za moju samoću bio seks. Imala sam petoricu koju mogu nazvati, ali svejedno sam znala 'pokupiti' potpunog stranca. Lako sam ih pronalazila. To što sam bila dobra u krevetu činilo me vrijednom".

Do 22 godine dvaput se zarazila klamidijom, a za narednih osam godina života kaže da su joj potpuno u magli. S 26 ponovo je ostala trudna: "Osjećala sam da nemam drugog izbora nego pobaciti. Napila sam se i seksala odmah poslije zahvata", ispričala je.

Ni sama ne zna kako je uspjela zadržati posao, a izbačena je iz stana kad je imala 29 godina. Tad je djecu poslala da žive s njezinom obitelji.

Već četiri godine u celibatu

Nakon što je slučajno na televiziji vidjela dokumentarac o ovisnostima, shvatila je da treba pomoć. U dobi od 31 godine otišla je na prvi sastanak: "Tamo je bilo još šestero ljudi i slušajući njihove priče osjećala sam se bolje. Nisam odmah prestala imati snažnu želju, ali s vremenom se smanjivala", objasnila je Seyi. Od kolovoza 2009. godine živi u celibatu.

"Ne planiram se seksati uskoro. Ako naiđe pravi muškarac i ja ću se osjećati dovoljno stabilno, u vezi punoj ljubavi i sigurno, onda ću to napraviti. Djeca ponovo žive sa mnom i više se ne osjećam kao ovisnik", zaključila je.