Ostavio suprugu da bi oženio punicu, a onda uradio nešto još čudnije!

razvod - svađa

Neobična afera je počela kada je gospođa Devi posjetila mladence u selu Puraini u saveznoj državi Bihar u Indiji prošle godine.

Ona se brinula o Suraju kada se razbolio i njih dvoje su se zaljubili jedno u drugo. Znali su da je njihova ljubav zabranjena, ali su se i dalje čuli telefonom i pričali satima kada se Devi vratila kući.

Surajeva supruga Lalita je otkrila da su njena majka i muž imali aferu i priprijetila je majci da se drži podalje, ali je ona nije poslušala.

Lalitin otac, koji radi u fabrici u Delhiju također nije uspio da spriječi tu strastvenu aferu. Čak su se i stanovnici sela u kome Suraj živi bunili, ali nije vrijedilo.

Suraj i Devi su pobjegli i vjenčali se, ali su poslije svega dva mjeseca shvatili da su napravili veliku grešku.

- Shvatio sam svoju glupost. Napravio sam grešku, ali je više nikada neću ponoviti u budućnosti. Sada je više ne posmatram kao ženu, već se ponašam prema njoj kao prema majci - rekao je Suraj.

Dodao je i da bi klečao na koljenima i molio Lalitu da ga primi nazad. Njih dvoje imaju i sina zajedno. Devi bi također željela da poništi svoja djela.

- Više ga ne tretiram kao sina, već kao zeta. Već smo podnijeli zahtjev za razvod i ja želim da se vratim mom mužu što je prije moguće - rekla je ona.

Foto: Ilustracija

zenablic.rs