Obnovite strast u pet minuta dnevno

Obnovite strast u pet minuta dnevno
Ove jednostavne, petominutne podsjetnike na vašu privlačnost obradila je psihologinja Bonnie Jacobson u knjizi Spasite brak u pet minuta dnevno. Vrijedi pokušati!

• Uhvatite njegov pogled za večerom. Vaš 'značajan' pogled više će mu dati do znanja što vam je na pameti nego dodavanje zdjele sa salatom. Prva iskra koju ste razmijenili s partnerom bila je potaknuta upravo očnim kontaktom, a razmjena pogleda i dalje ostaje vrlo snažan alat.

• Osmislite signale koji će mu/joj poručiti: 'Želim te.' Kad se primite za uho ili namignete, ljudima oko vas to neće imati neko posebno značenje, ali vi ćete oboje znati što onaj drugi misli. Skrivena predigra u javnosti često je odličan dodatak senzualnoj vibri kojoj težite.

• Podijelite uzbudljiv vizualni doživljaj, bilo da je riječ o seksi sceni iz filma, pornografiji ili zavodljivoj reklami za parfem. Postoje određene scene ili slike koje vas pokreću svaki put kad ih vidite? Sljedeći put kad ih vidite, pozovite partnera u prostoriju i uživajte u promjeni atmosfere.

• Podsjetite se da je vaš partner trenutačno jedina osoba na svijetu koja vam može ponuditi seks. Dani su vam ispunjeni odgovornostima i kompromisima koji ni izbliza nisu seksi i ponekad imate osjećaj da trčite paralelnim trakom s partnerom samo kako biste sve napravili kako treba. Ali, ako izdvojite nekoliko minuta dnevno kako biste se prisjetili da je vaš partner onaj kojega ste izabrali, osjećat ćete se povezanije. To je predigra predigri koja će vas navesti da sami pristupite partneru.

• Izmislite rječnik koji samo vas dvoje razumijete. Dajte imena dijelovima tijela koja možete koristiti i u javnosti. To možda zvuči smiješno, ali smijeh je zapravo odličan uvod u predigru. Povezanost koju osjećate kad se zajedno smijuljite, korak je do zajedništva koje dijelite kad ste intimni. Zapravo, smijeh i zajedništvo često se pojavljuju istodobno.

izvor: net.hr