Nives Celzijus: Slatki klinac iz Bayerna molio me za još plaćenog seksa

Nives Celzijus, seks, Nives Celzijus, Dino Drpić, guza
Imam 17 godina. U mojoj "crnoj knjižici" (točnije, imeniku crnog iPhonea koji sam dobila na poklon od jednog francuskog reprezentativca; oženjen je pa ću preskočiti njegovo ime) imena su najvećih zvijezda europskog nogometa. Kako sam došla do njih?

Lako. Jednom kada uđete u nogometaške krugove, tamo i ostajete. Samo se oni malo proširuju, po preporuci. Moj prvi seks koštao je 248 eura. Igrača Lyona upoznala sam u pariškom baru. Slučajno. Tamo se nalazio s Facebook djevojkom koja se, na moju sreću, nije pojavila.

Očito je bila jedna od lažnih profila. Ja sam bila sama. Ispijala sam cappuccino s cimetom, čekajući voditelja bara da se napokon pojavi na zakazanom sastanku za posao konobarice. Ni on se nije pojavio. Sjedili smo dvadesetak minuta za susjednim stolovima, nervozno se hvatajući mobitela i iskucavajući poruke uz povremeni susret pogleda. Kako je vrijeme promicalo, naši sudari očima postajali su sve češći. Naposljetku je pozvao konobara i platio račun, usput me pitavši bih li još nešto popila. Pristojno sam zahvalila, a potom je zatražio konobara i moj račun.

"Nemojte, molim vas. Bit će mi neugodno", dobacila sam, a on je u šaljivom tonu dobacio da bih mogla ja sad njega počastiti na nekom drugom mjestu.

Pristala sam. Nije bio moj tip, nikada me nisu privlačili crnci, ali on je igrač Lyona i ne pruža vam se svaki dan prilika da ga sretnete, a kamoli da s njime pijete kavu. Ipak, nismo nikada popili kavu. Odvezao me do hotela gdje smo trebali popiti piće i zamolio me da odem rezervirati sobu. On će me čekati u autu. Nećkala sam se, ali mi je objasnio kako ga opsjedaju fanovi i paparazzi i kako će biti puno ugodnije ako imamo malo mira. Poslušala sam ga i uzela sobu. Nekoliko minuta poslije nervozno je kucao na vrata sobe 211. Otvorila sam, a on me uzeo još s vrata (...) Tri minute poslije bio je u meni. (...)

Pitao me jesam li možda djevica. Rekla sam da jesam. Iako to nije bila istina, ali u tom je trenutku dobro zvučalo (...) Idućih pola sata "bacao" me po sobi poput kakve akrobatkinje, a ja sam se iznenadila na upravo otkrivenoj fleksibilnosti. (...)

Istuširao se i ostavio mi 500 eura da platim sobu. Upisao je moj broj mobitela i rekao da će mi se javiti. Bila sam malo razočarana ishodom. Vjerovala sam da ćemo nakon tako dobrog seksa ostati u krevetu, maziti se malo, večerati u krevetu. A on me tretirao kao kurvu, neplaćenu. Spustivši se do recepcije, shvatila sam da sam ipak bila plaćena kurva jer mi je plativši sobu ostalo, kao što sam rekla, 248 eura. Nakon fenomenalnog seksa sa zvijezdom Lyona imala sam i novac za cipele, torbu i još koju sitnicu.

Prošla su tri tjedna kako me je nazvao. Pitao je bih li mogla svratiti do njega u Lyon. Platit će mi sve troškove. Pristala sam.

Već sljedeći dan mazili smo se u njegovu prostranom, minimalistički uređenom stanu. (...) Ovaj put bio je puno pristupačniji i nježniji. Nije postojao kutak u stanu koji nismo obilježili. Čak i njegovu veliku lođu koja je gledala na susjednu zgradu, a bilo je sasvim očito da nas neki od susjeda promatraju, ali to ga je, čini se, palilo. Nakon cjelovečernjeg seksa zavalili smo se u krevet i gledali TV. Zagrlio me je i rekao da sam super "mala".

Zaspala sam u njegovu zagrljaju. Sljedeći dan provela sam sama. Vjerovala sam kako sve ovo što se događa sluti na "ozbiljno" pa sam nazvala svoju najbolju frendicu Lucy da joj prepričam dojmove. Bila je preuzbuđena i zamolila me da i njoj nađem nekoga. Lucy je bila egzotična brineta, neodoljiv bejbi fejs, a frajeri su se itekako lijepili za nju, no uvijek bi sve završavalo dosta neuspješno po nju. Mislim da je bila davež u vezi. Prilijepila bi se za svog odabranika ne puštajući ga, iskreno vjerujući kako je to ljubav. Muškarci bi se ohladili za koji dan. Ja, pak, nisam ni približno lijepa kao Lucy, bar ne na prvu, ali sam puno lakše manipulirala muškarcima. Možda zbog svoga savršenog tijela i prćaste guze. Muškarci su naprosto obožavali moju guzu. (...)

Rekao mi je kako bi mi vjerojatno sjajno stajala plava kosa, pa razmišljam da nakon ovog malog izleta i povratka u Pariz svoju dugu svijetlosmeđu kosu izblajham. Vratio se kući oko pola 7, s kutijama pizze i muškom pratnjom. Bio je to njegov suigrač. Sva sreća da pratim nogomet pa mi nitko ne može promaknuti. Pili smo pivu, jeli pizzu i gledali snimku neke tekme. (...)

Probudila sam se ujutro s rupom u pamćenju, znala sam da sam zgriješila, ali koliko god se trudila potisnuti misli i prisjetiti se sinoćnjeg razuzdanstva, nisam uspijevala. (...) Odvezao me do željezničke stanice i poljubio kao da je sve u najnormalnijem redu. "Hvala ti, mala, zvat ću te. Bilo je divno." Pomogao mi je izvaditi kofer iz prtljažnika i pružio mi 1000 eura. Prvu sekundu nisam željela uzeti i oblilo me crvenilo u obrazima. Ono prošli put bila je druga priča. Dao mi je novac za sobu. Sada mi daje novace za što?

"Ajde, ajde. Da imaš, mala. Kupi neki lijepi veš za sljedeći put. Nešto seksi za to tvoje seksi tijelo", gurnuo mi je novac u ruku i stavio kažiprst na usta, upozoravajući da šutim o tome.

Nekoliko mjeseci poslije imala sam svoj tim igrača koje sam redovito opsluživala. (...) Bili su to igrači iz svih boljih klubova u Francuskoj te nekoliko igrača iz Njemačke i Engleske. Neki od njih su bili velike zvijezde i vjerojatno bih zaradila stotine tisuća eura da sam prodala informacije novinarima jer su mnogi od njih bili oženjeni ili pred brakom. Ipak, odlučila sam šutjeti i profesionalno odraditi svoj posao.

Cijena mi se popela na dvije tisuće eura. Za cijelu noć uzimala bih i do pet, a za višednevna putovanja znala sam uzeti i godišnju plaću prosječnih građana. (...) Plava kosa stajala mi je savršeno, naglo mi je porasla traženost, a time i cijena. Postala sam pravi timski igrač.

Zvali bi me na putovanja i rekli: "Ako dobijemo utakmicu, imaš moju premiju". Bio je to svojevrstan rizik, ali se itekako isplatio. Premije igrača su kojiput bile tolike da bih na povratku direktno otišla u autosalon i kupila novi auto. Vjerojatno bi me mnogi, otkrivši detalje mog života, nazvali odvratnom kurvom, ali ja sam bila ponosna na svoj život. Bilo je divno. Imala sam sve o čemu sam sanjala. Skupocjenu odjeću, dobra kola, kupila sam i stan u centru grada. Od svojih divnih ljubavnika dobivala bih skupe poklone poput Rolexa, mobitela, nakita. Plaćali bi mi putovanja u egzotične zemlje, najskuplje hotele.

Bila su mi zabavna brojna putovanja u Dubai, na Maldive, u Las Vegas. Vodili bi svoje dosadne polovice s čoporom djece i glumili divne muževe i očeve dok bi se barem jednom dnevno iskradali i dolazili u moju postelju.

Ponekad bi se i zaljubljivali... Kao npr. onaj slatki klinac iz Bayerna. Zanimljivo je koliko se djevojke trude da osvoje nogometaša, stavljaju maske, glume nevine, nedodirljive, požrtvovne, zaljubljene, sve po potrebi. Prepuštaju im se u potpunosti, sve u nadi da shvate koliko je posebna. I ništa. Oni se zaljube u neku prostitutku koja ih ne doživljava pol posto i jedino što želi jest par tisuća eura za seks (...)

Zvao bi svaki dan i preklinjao za još koji dobro plaćeni sat. Ponekad bih popustila, ponekad ne, ma koliko god mi nudio u tom trenutku. Naposljetku me zamolio da se ostavim prostitucije i budem njegova djevojka. Obećao je da će mi pružiti sve što mi je potrebno, a ja sam obećala da ću razmisliti iako sam unaprijed znala odgovor. Nije dolazilo u obzir. Više se nisam viđala samo s jednim muškarcem. Moj način života bio je previše uzbudljiv i nepredvidljiv da bih ga mijenjala za život jedne dosadne kućanice, možda eventualno tek Ronaldove kućanice, ali do njega još nisam došla...

izvor: jutarnji list