Natali Dizdar otkrila: Nikad nisam odglumila orgazam

Pjesma Grijeh je nastavak svega što smo do sad radili. Upečatljiv je tekst, ženski, sa stavom, ovo je prava 'break up song', rekla je Natali Dizdar u eteru Narodnog radija.

Natali je gostovala u 'Glazbenom showu Dalibora Petka', predstavljajući novu pjesmu i progovarajući o svojim 'grijesima'.

- Grijeh je teška riječ, ali imam puno svojih mana koje prihvaćam i volim. Najviše mi smeta što u svoje dnevne zadatke uvijek stavim dva previše, pa sam u stresu i poživčanim kad ih ne ispunim - rekla je Natali koja je pozvana u radijsku ispovjedaonicu. U njoj je priznala da nikad nije poljubila dečka od svoje prijateljice i da je bila buntovna i grozna tinejdžerica, ali je prema roditeljima uvijek bila iskrena. Kao mala ukrala je žvake u dućanu, nikad kaže ne laže svojoj menadžerici, a otkrila je još nešto.

- Nikad nisam glumila orgazam - povjerila se pjevačica koja se sprema za nastup na ovogodišnjem Porinu. Za live album iz ZKM-a Natali je osvojila 4 nominacije. To joj je ukupno 19. nominacija u karijeri, a do sad je osvojila tek jedan Porin. Voditelj Dalibor Petko zato je Natali dao priliku uvježbati govor zahvale u slučaju ovogodišnje pobjede.

- Sad me samo nabrijavaš. Konačno sam imala svoj trenutak - smijala se pjevačica, ujedno najavljujući rad na novom studijskom albumu.

- Idemo polako i opušteno - rekla je Dizdar.

24sata.hr