Nakon tragične smrti Dolores Lambaše, shrvani Stojan otvorio dušu

Dolores Lambaša, komemoracija, Šibenik, HNK, Dolores Lambaša, stojan matavulj, ispovijest, Dolores Lambaša, priča
Tjedan dana nakon što su svi snovi talentirane Dolores Lambaše naprasno prekinuti, dok je spavala vozeći se autocestom A3 u automobilu sa svojim kolegom i mentorom za nove projekte koje je pripremala Stojanom Matavuljem, glumac je i dalje jako potresen.

Svoju ranjenu dušu otvorio je u novom broju Storyja i prvi put ispričao kako mu izgleda život nakon što je skrivio nesreću u kojoj je Dolores na koncu izgubila život.

'Dolores je bila jedna predivna žena što kao glumica, kolegica, prijateljica... Svakako žena velikog srca. Ona je bila djevojka kojoj su se svi mogli izjadati, zamoliti je za uslugu u bilo koje vrijeme, pitati za savjet. Sve je znala i svi su znali nju. Bila je omiljena u našim glumačkim krugovima. Upoznao sam je kada nam se pridružila u seriji Ruža vjetrova. Odmah se osjetila njezina prisutnost, vedar duh, energija koja je zračila drukčije od energije svih kolega glumaca koje poznajem. Nažalost, kada smo prestali raditi na seriji, manje smo se viđali i družili. Nažalost. Sve do te kobne srijede koja nam je svima zauvijek promijenila život. Još uvijek sam u šoku i čini mi se da još uvijek ne vjerujem u sve što se dogodilo. To, vjerujem radi moja podsvijest koja ne želi vjerovati da Dolores više nije s nama. Košmar mi je u glavi. Počinjem s jednom mišlju, završavam sa sasvim drugom... I tako vrtim u krug... Iz dana u dan. Teški su ovi dani ne znam kako ću ih preživjeti. Nemam dovoljno riječi da izrazim svoje žaljenje i sućut njezinoj obitelji', ispričao je Stojan za Story.