Najlošiji pokušaj preljuba ikad

ljubav, neuspjeh, varanje, muškarac žena, preljub, ljubomora, ljubav, preljub, spoj, preljub, ljubavnik, ljubavnica, prevara, preljub, kako preboljeti, veza, partner, preljub, ljubomora, preljub, veza, varanje, muškarci, žene, žene, varanje, preljub, istina, ljubav, policija, seks, 50 nijansi sive, Livno, preljuba, ljubavna veza, ljubav na poslu , žena, šok, fotografije, varanje, susjed
Naime, nevjerni muškarac i njegova nevjerna djevojka su u potrazi za ljubavnicom i ljubavnikom naletjeli jedno na drugo. Muškarac iz Barrieja u Ontariju dogovorio je spoj sa ženom koju je upoznao online. Kada je došao u kafić na dogovoreni spoj uspostavilo se da je neznanka s interneta zapravo njegova djevojka, piše net.hr.

Ovaj nenadani susret posebno je pogodio njegovu djevojku koja mu je u lice bacila šalicu vruće kave i potom ga pljusnula. Policija je uhitila agresivnu 49-godišnjakinju, koja još uvijek čeka saslušanje. Nije poznato je li ženu više razljutila partnerova sklonost preljubu ili činjenica što je i sama uhvaćena na djelu.