Najdeblja žena na svijetu seksom skinula 44 kilograma

Pauline Potter, koja je prošle godine proglašena najdebljom ženom svijeta sa 333 kilograma, seksom je skinula čak 44 kilograma.

Ona i njen suprug šest puta na dan vode ljubav i na taj način gubi 500 kalorija po seksu i nada se i da će uskoro da dostigne svoj cilj i to 240 kilograma.

Kako joj je rekao doktor Fulbright, seks ne dovodi do gubitka kilograma već i do boljeg protoka krvi, jačeg srca, boljeg kolesterola, sna, više energije. Seks također smanjuje stres i pojačava tonus mišića.

Njen bivši muž Alex, koji ju je napustio prije četiri godine, odlučio je da joj se vrati s njom kada je shvatio da je nabacila još 128 kilograma posle njihovog razvoda.

Alex, koji ima svega 64 kilograma, kaže da najviše voli seks s njom i da nijedna nije dobra u krevetu kao ona.
"Jako mi je nedostajao naš seksualni život. Pauline može imati i 450 kilograma, ali ću je željeti svaki dan jer je seks s njom odličan. Najveća greška u mom životu je što sam je pustio da ode i što je morala postati najdeblja žena na svijetu da shvatim koliko je još volim", rekao je pre godinu dana Alex.

"Bez obzira na to što drugi misle, Pauline je odlična u krevetu. Bolja je od ijedne druge žene s kojom sam ikad spavao", pohvalio se Alex, a Paulina danas kaže da ne može baš kretati po krevetu, ali da se oboje vole maziti i masirati i da će uskoro smršaviti još oko 60 kilograma, koliko joj je bio cilj prije godinu dana kako bi mogla hodati.

Izvor: kurir.rs