Na momačkoj večeri slučajno završila sa mladoženjom, a onda je nastao potpuni kaos

preljub, preljuba, preljubnica, preljubnik, države, horoskop, varanje, varanje, preljub, preljubnik, suprug, ljubavnik, varanje, preljub, preljubnica, preljubnik, žene, varanje, mladoženja, varanje, osveta, preljub, preljubnik, varanje, preljub, preljuba, preljubnica, varanje, vlak, žene, muškarci, prevara

Bila je s dvije prijateljice u izlasku kad im je pristupila grupa mladića koji su također bili na ljetovanju.

- Jedan od njih mi se prilično svidio, a i ja njemu. Flertovali smo, kupio mi je nekoliko pića, malo smo plesali, a onda smo se odvojili od grupe i prošetali plažom. Malo smo se ljubili i mazili, što smatram nevinom zabavom, a zatim se vratili do bara - ispričala je ona.

Putem do hotela ispričala je svojim prijateljicama šta se dogodilo i ostala prilično iznenađena njihovom reakcijom. - Odmah su me napale zbog toga. Ništa mi nije bilo jasno jer inače normalno dijelimo takve stvari. Ispostavilo se da je ona grupa mladića bila na momačkoj, a ja sam se, ne znajući, ljubila s mladoženjom - objasnila je.

Koliko god im se opravdavala da nije bila svjesna situacije, te da joj je dotični trebao reći, one su ustrajale u tome da je krivnja na njoj jer je trebala pitati je li slobodan prije nego se ljubila s njim. - Nisu krivile frajera koji očito vara svoju zaručnicu, već sam ja ispala kriva za uništavanje budućeg braka - požalila se ona. .

avaz.ba