Mokre strasti: Seks ispod tuša traži fleksibilnost i dobar plan

Preporučuje se korištenje lubrikanta zato što voda ispire prirodni lubrikant kod žena pa seks može biti bolan, a s kondomima treba biti oprezan zato što ih voda i klor mogu oštetiti.
Važna je i atmosfera, pa u kupaonici možete upaliti nekoliko svijeća za romantičan ugođaj. No mirisne kupke treba izbjegavati zato što soli isušuju osjetljivu vaginalnu sluznicu. Osim toga, treba pripaziti na podlogu koja je klizava, pa se možete ozlijediti, prenose 24sata.

Poze ispod tuša

Seksualne poze ovise o veličini tuš kabine ili kade i fleksibilnosti. Seks oči u oči idealna je poza zato što ne iziskuje preveliku fizičku spremnost. Dovoljno je da se žena leđima nasloni na zid, a partner podigne njezinu nogu i obavije je oko svog tijela, tako će penetracija biti dublja.

Osim toga, možete zamijeniti pozicije, odnosno rukama se osloniti na zid tako da partner penetrira odstraga.

Poza u kojoj je ona glavna

Seksualna poza u kojoj je žena gore, odnosno na partneru, pruža joj mogućnost kontrole. Muškarac treba sjesti u kadi ili tuš kabini, a žena na njega te se micati naprijed-nazad.

Seks u kadi

Žena se treba rukama osloniti uza zid i podignuti jednu nogu na rub kade, a partner treba stati iza nje. Takva poza partneru omogućuje potpunu kontrolu i dublju penetraciju.

Doggy style

Doggy style je odlična poza za seks u kadi zato što omogućuje dublju penetraciju. Dovoljno je da žena stane na sve četiri, a partner se postavi iza nje i lagano ju podiže prilikom penetracije.