Mladi riskiraju, lažu i prenose spolne boleštine

mladi sex, preljub, sex, sex, sex, mladi sex, sex, orgazam, sex, sex, sex, trikovi, sex, seks, krevet, riječi, erogena zona, orgazam, seks, seks, muškarci, žene, muškarci, žene, lovci, ljubavnici, seks, ovisnici, avantura, ljeto, ljubav, seks prakticiranje, ljeto, more, sa seksi donjim rubljem, seks prakticiranje, partner, savršenstvo, savršeni ljubavnik, seks navike, smijeh, osmijeh, obdarenost  , seksipilnost, sex, sexy, sex i ljepota, sex orgazam
Najnovije istraživanje NHS-a pokazalo je da 16 posto njih ispod 25 godina neće reći osobi s kojom vode ljubav ako otkriju da imaju neku spolno prenosivu bolest kao što je klamidija, a njih 19 posto nije sigurno što će napraviti.

Međutim, klamidija može ostaviti ozbiljne posljedice na zdravlje. Ako se ne izliječi i muškarcima i ženama može uzrokovati neplodnost, a i neke druge zdraVstvene probleme kao što je artritis.

Istraživanje je još pokazalo i da njih 24 posto ispod 25 godina neće bivšem partneru ili partnerici reći da su imali klamidiju čak i ako misle da je opasnost od infekcije postojala.

Još jedan zanimljivi podatak koje je pokazalo istraživanje je da će muškarci prije zatajiti da imaju neku spolno prenosivu bolest nego žene.

21 posto ih neće reći partnerici s kojom trenutno spavaju, 21 posto nisu sigurni da li će reći ili ne, a njih 29 posto rekli su da neće reći bivšoj partnerici čak i ako je opasnost od infekcije postojala, za razliku od 19 posto žena koje su isto izjavile, prenosi femalefirst.co.uk.