Kristina Čuljak iz Mostara pobjednica bh. izbora za top model

...šesnaest djevojaka iz Bosne i Hercegovine a titulu top modela ponijela je Mostarka Kristina Čuljak, dok su pratilje Sanithia Edwards , Kristina Šarić, , Ivana Perišić, te Edina Pašalić

Kristinin modni put tek počinje a veoma brzo kreću priprema i za njen odlazak u Kinu gde će Bosnu i Hercegovinu predstaviti na svjetskom izboru Elite Model Look.

Pored atraktivnih izlaza finalistkinja u modelima bh dizajnerki Olgice Đikić, Aide Korman, Udruženja Modiko djevojke su se predstavile i u kupaćim kostimima renomirane hrvatske kompanije Pletix.
U revijalnom dijelu natjecanja Rowenta for Elite Model Look predstavljen je i dugogodišnji partner projekta renomirana bosanskohercegovačka modna kuća Kula Gradačac.
Počasni žiri finalnog natjecanja činili su : Nikola Brezo, menadžer hotela Lavina; Aida Korman,modni dizajner; Nermina Varešanović, dizajner -Modika; Andrea Tomašević, urednica Magazine.

Amir Zilić Habul (Freestyle agencija) istaknuo je:
„U ime agencije Freestyle kao i u moje osobno ime , koristim priliku zahvaliti se svim sudionicima ovogodišnjeg natjecanja. Posebnu zahvalu upućujem vama dragi prijatelji Agencije koji svojim prisustvom uveličate svaki naš događaj kao i dizajnerima, modnim kućama, koji su uvijek uz nas te nam poklone divne trenutke mode. Hvala i našim partnerima bez kojih sve ovo ne bi bilo moguće a prije svega Rowenta-i ali i drugim sponzorima i prijateljima projekta Kula Gradačac, AKM Tuzla, Marina Frapa Rogoznica, Hotel Lavina Jahorina.

Zahvalu upućujemo i našim modelima na beskrajnom strpljenju i povjerenju , naravno novinarima i njihovim urednicima na podršci, svim poslovnim partnerima koji vjeruju u nas i naš rad.

etrebinje.com