Koliko ste zapravo dobri u krevetu? Ovo su znakovi koji pokazuju da ste loši!

Ne morate biti najbolja ljubavnica na svijetu, ali bilo bi dobro da vaš partner misli da ste dobri u krevetu. Naime, nije dobro ako seksualni život ne funkcionira kako treba, posebno ako je riječ o glupim pogreškama koje se mogu ispraviti. Kako biste uopće poradili na njima, morate ih najprije otkriti.

Donosimo vam pregled najčešćih znakova koji pokazuju da ste loši u krevetu.

Niste baš za oralnu akciju
Gotovo da ne postoji muškarac koji ne voli oralni seks - i u smislu davanja i u smislu primanja. Ako vi niste za oralnu akciju, valjda vam je onda jasno da on neće baš biti zadovoljan vašim seksualnim životom.

Iskačete iz kreveta čim je akcija završena
Neke žene čim završi seks, bježe iz kreveta. Idu se ili tuširati ili kuhati ili čistiti... U svakom slučaju imaju nekog 'pametnijeg' posla za odraditi. Muškarci to ne vole jer im zapravo šaljete poruku da je seks prljav ili pak da je to čisto gubljenje vremena.

Već viđeno...
Svaka veza dođe u razdoblje rutine, ali loše je kad se situacija preslika i na seksualni život. Ako vodite ljubav stalno na jedan te isti način i ako vam se ne da iskušavati nešto novo, budite sigurni da on nema više visoko mišljenje o vama kao ljubavnici.

Šutnja ipak nije zlato
Nije nužno da u krevetu psujete kao kočijaš, ali nije nužno ni da šutite kao riba. Malo lascivnih riječi tijekom vruće akcije dodatno podiže atmosferu. Ako uporno izbjegavate reći bilo što sočno tijekom seksa, vjerujte da on nije zadovoljan.

Ponašate se kao da mu činite uslugu
Neke su žene često nezainteresirane za seks, većinom ignoriraju partnerovo moljakanje, a onda se s vremena na vrijeme smiluju. On to, naravno, doživljava kao seks iz usluge. Može li itko biti zadovoljan takvim seksom?!

On će odraditi sav posao
Mnoge žene žive vlastite seksualne živote s ovom mišlju u glavi. Rezultat je njihova pasivnost u krevetu. Apsolutno sve prepuštaju muškarcu. Nema ništa loše u tome da on katkad vodi glavnu riječ, ali i vi trebate preuzeti inicijativu. Ako on odrađuje sav posao, sasvim sigurno ne misli da ste odlična ljubavnica.

Dragi, ugasi svjetlo
Mnoge su žene nezadovoljne izgledom svoga tijela pa seks prakticiraju u mraku. Muškarci to baš i ne vole i nije im jasno zašto su žene toliko nesigurne jer oni pak smatraju da je žensko tijelo - neovisno o manama - jako lijepo. Budući da su vizualna bića, važno im je da to tijelo i vide. Ako je pak sve skriveno u mraku, nisu baš zadovoljni.

Tportal.hr