Kakve erotske tajne krije horoskop?

OVAN

Ovan zapravo uživa u tome da bude vaš trofej. Uživa u tome da ga izvodite, pokazujete ga i vodite ljubav. Također, očekuju da im odajete priznanje i divite im se kad ste u društvu.

BIK

Bikovi su sjajni ljubavnici. Najviše uživaju u finoj večeri nakon koje ćete ga izljubiti od glave do pete. Pobrinite se za to da ambijent bude ukrašen luksuznim detaljima, da je atmosfera mirna i možete očekivati ​​nagradu za trud.

BLIZANCI

Svi vi koji se zaljubljujete u ovaj znak nemojte se prestraviti kad shvatite da, iako se oblače provokativno, mnogi od njih nisu toliko pretjerano zainteresirani za seks. Obožavaju ideju flerta i vrckavih konverzacija.

RAK

Ako vas privlači osoba rođena u znaku Raka, pripremite se igrati na kartu njegovog ega. Oni su možda najzahtjevniji od svih znakova. Žude za fizičkim kontaktom, privrženosti. Uvijek ćete morati pokazivati da "raditi na vezi". Rak mora vam vjeruje - inače ništa od erotske slobode.

LAV

Lavovi vole ljude uz koje se dobro osjećaju. Nikad ne kritizirajte ni muškarca ni ženu Lava jer vas to sigurno neće dovesti do seksa.

DJEVICA

Djevice su u najvećem broju slučajeva "kontrol frikovi". Najčešće izmisle svijet i onda žive u njemu. Uglavnom se radi o vrlo praktičnom svijetu čija je poanta dostizanje dugoročnog cilja. Ništa ih ne uzbuđuje više od ideje obveze.

VAGA

Ljudi rođeni u ovom znaku imaju urođen smisao za humor koji je gotovo programiran da otjera svaki oblik intimnosti. Mogu proći tjedni prije nego što od njih dobijete iskren odgovor. To je zato da im se previše ne približite i ne tražite od njih da donesu odluku. Oni vole napraviti prvi korak. Nemojte ih ganjati ili među vama nikad neće biti erotskih trenutaka.

ŠKORPION

Škorpije motivira ljubomora. Ako se želite svidjeti Škorpionu dobra ideja je da barem prividno djelujete kao da i drugi imaju romantične interese za vas.

STRIJELAC

Ova senzualna bića vole hranu i piće, parfeme i sve što miriši. Ne vole ljubomoru ni pokušaje kontrole, ali vole djelovati nedostižno. Budući da se radi o znaku koji simbolizira putovanje, planiranje puta bilo kakve vrste zadovoljit će Strijelca. Zavođenje u hotelu, avionu, vlaku je pun pogodak.

JARAC

Jarčevi se najugodnije osjećaju ako su sigurni da iza njih stoji gomila potpore i ljubavi, a iako su skloni luksuzu, bodove ćete zaraditi samo time što ste pored njih. Ako ponudite pomoć ženi rođenoj u ovom znaku, osvojit ćete je. Ako poželite ukrasiti dom muškom pripadniku znaka, sigurno će vas smatrati seksipilnom.

VODENJAK

Najdraži scenarij za Vodenjaka je sjedenje i dug razgovor s nekim koga vole. Odlični su psihoterapeuti. Vole govoriti o sebi i o svojim dugoročnim planovima pa se pobrinite da podijelite entuzijazam oko planiranja budućnosti.

RIBE

Ribe žele dijeliti sve sa vama, čak i novac, jer smatraju da je zajednički bankovni račun prilično seksi.

Emotivno su vrlo nesiguran znak. Uvijek ćete ih morati uvjeriti da su broj jedan. To možete postići skupim poklonima i provođenjem vremena s njima - što više, to bolje.

Izvor: broj1.hr