Kako se seksati u odjeći

Ako nemaš vremena za skidanje, možda imaš vremena za jedan brzinski. Slijede savjeti o tome kako iskoristiti situaciju u kojoj si obučen.

Prvo, pronađi jednostavan pristup njenim grudima. Grudnjak nije tvoj prijatelj. Pošto ga ne možeš poderati, ramenice grudnjaka povuci sa strane i košarice grudnjaka povuci dolje. Sada imaš pristup golim grudima i možeš ih protrljati i igrati se njenim bradavicama bez problema. Ako će biti potrebno, u trenutku ga može obući nazad.

Drugo, ostavi gaćice na njoj. Ako stvarno nemaš vremena, a ona nosi suknju, jednostavno pomakni gaćice malo u stranu i uđi u nju - savjetuje pornozvijezda Jessica Drake. Da bi začinio stvar, masiraj joj klitoris gaćicama tijekom seksa.

Treće, iskoristi gumbe na pametan način. Kada nema vremena da skine sve sa sebe, otkopčaj joj samo par gumbi na košulji, tako da dobiješ odličan pogled. Kat Van Kirk, seksologinja, kaže da možeš naučiti zubima otkopčati gumbe na njenoj košulji, što je dodatan plus u očima cure.

Četvrto, pretvori svoj zatvarač na hlačama u seks igračku. Ako nisi skinuo hlače, ovo je odlično vrijeme da postaviš zatvarač na nivo njenog klitorisa. Tako će moći trljati klitoris po zatvaraču dok radiš svoj posao.

Peto, iskoristi njenu vestu. Kada dođe hladnije vrijeme i nađeš se u ovakvoj situaciji, skini joj grudnjak ali ostavi vestu. Vuna će dodati užitak njenim bradavicama. U svakom slučaju, iskoristi situaciju najbolje kako možeš, a posebno detalje na odjeći koji mogu biti plus seksu u odjeći.

Izvor: macho.hr