Kako biti gola i osjećati se seksi

gola guza, seks, sex
Iako će gotovo svaka žena bez problema moći navesti barem nekoliko stvari kojima nije zadovoljna na svome tijelu i koje bi htjela promijeniti, razmišljanjem o tome za vrijeme seksa upropaštavaju si svaku zabavu, prenosi tportal.hr.

Veliki broj žena smatra da mršave i izrazito vitke djevojke zasigurno imaju odličan seksualni život. Međutim to uopće nije istina - takve djevojke zbog niske tjelesne težine u većini slučajeva imaju slab libido, neravnomjeran menstrualni ciklus, a ponekad im i ispada kosa.

Gašenje svjetla i brzo uskakanje među plahte dok vas partner ne vidi nije rješenje problema. Iako vam se čini da nikada nećete biti zadovoljni vlastitim izgledom, a još manje osjećati se seksi dok ste goli, to je ipak izvedivo.

Za dobro raspoloženje i ugodnu atmosferu za vrijeme seksa vrlo je važno osvjetljenje. To ne znači da se trebate sakriti u mraku, već s partnerom uživati ili uz blago svjetlo svijeće ili uz prigušeno svjetlo. Takvo osvjetljenje vaše će tijelo prikazati kao izrazito seksi.

Dobro rublje je izrazito važno. Ne samo da je partneru vizualni dojam bitan, već ćete se i vi osjećati ljepše i privlačnije. Umjesto prevelike pidžame ili stare majice odjenite babydoll spavaćicu ili seksi push-up grudnjak.

Poza u seksu može imati ključnu ulogu. Iako se možda najbolje osjećate u misionarskom položaju, mijenjanje položaja može vas dovesti do prave ekstaze. Razmislite o svojim omiljenim dijelovima tijela te ih uskladite s položajima u seksu koji ih ističu. Tako ćete se osjećati seksi i privlačno, biti ćete opušteniji i moći ćete uživati u seksu.

Kad su nesigurne u vlastiti izgled, žene se znaju početi ispričavati partnerima ili se šaliti na vlastiti račun, a to je najgore što se može učiniti. Partnera zasigurno nećete privući i zagrijati ističući i uvećavajući svoje mane. Upravo je samouvjerenost jedan od najjačih okidača koji razbuktavaju strasti.

Seks ne znači da partner i vi morate biti goli. Ponekad ostavite pokoji komad odjeće na sebi, što može biti iznimno uzbudljivo i potaknuti maštu. Da biste imali odličan seksualni život, ne morate mijenjati svoje tijelo i izgled. Umjesto planiranja koliko kilograma ćete smršavjeti, radije se s partnerom pozabavite pravljenjem malih seksi planova.

Osim toga, i seks pomaže u trošenju kalorija, potiče da se osjećate sigurno i samouvjereno te ćete tako i lakše smršavjeti.