Kada ON nije spreman za ozbiljnu vezu

veze muškarci varanje, preljub, muškarac žena, veza, spoj, ljubomora, ljubav, prevara, partneri, partnerica, život, žena, muškarac, veza, ljubavna veza, partnerica, dečko, ozbiljne veze, o ljubavi, nova relacija, seksualni partneri, partneri, veza, partneri,  proučavanja, uspješna veza, romansa, ured, brak, veza, veza, daljina
Možda naprosto nema planove za išta ozbiljno.

1. Nikad ne spominje svoje bivše djevojke. Okej, nije ukusno tračati bivše i lijepo od njega da to ne radi, ali činjenica da nikad nije spomenuo niti jednu, mogla bi značiti da nikad nije bio u ozbiljnoj vezi. A odavno ste izašli iz srednje škole.

2. Odbija sve što bi moglo značiti neku prekretnicu u vašem odnosu, poput upoznavanja vaših ili njegovih roditelja ili odlaska na obiteljsko vjenčanje.

3. Kad ste skupa je predivan: pažljiv, nježan, šarmantan, duhovit... a onda nestane na par dana. I ponovno vam se javi s nekim glupim izgovorom zašto se nije mogao javiti.

4. Nije vas upoznao sa svojim prijateljima. Tj. jest s jednim, na kojeg ste naletjeli u gradu, a i tad vas nije predstavio s "moja djevojka" već samo po imenu.

5. Izbjegava razgovore o budućnosti. Kad predložite izlet za sljedeći vikend samo procjedi "vidjet ćemo, ima vremena", a kad ste mu jednom spomenuli ljetovanje, promijenio je temu.

6. Rijetko ste skupa u javnosti jer on preferira kućne aktivnosti. Spomenete li kino, reći će kako će vam spržiti neki još bolji film jer je "ugodnije na trosjedu", a predložite li odlazak u restoran iskopat će broj odlične dostave kineske hrane.

7. Okreće očima na romantične komedije, na ulici se smije parovima koji hodaju zagrljeni. I rijetko kad vas drži za ruku.

8. Često mu dolaze sms poruke koje ne čita dok ste vi u blizini.