Jeste li dovoljno glasni u krevetu?

Da bi vas ohrabrili da budete glasniji u krevetu, pričali smo sa seksualnom terapeutkinjom Lisom Thomas kako bi otkrili zvukove koji vam garantiraju bolji seks. Pokušajte nešto od ovoga idući puta...

Tiho stenjanje

Bez zvukova, nema povezanosti. Zato dajte svom dečku neke verbalne signale čim počne akcija. Stenjanje je dobar znak da vam se sviđa ono što vam radi.

Zadovoljno šaputanje

Način na koji par komunicira tijekom seksa je ogledalo kako komunicira u vezi. Pokušajte se otvoriti za vrijeme seksa onako kako biste u neseksualnim trenucima kako bi se riješili sramežljivosti koja vas možda sprečava da date smjernice partneru o tome što vam se sviđa u seksu. Kad zaista uživate u onome što vam partner radi, šapnite mu u uho „Ovo je tako dobro" i „Nastavi samo tako".

Seksi uzdah

Možda je vaš dečko pogodio savršeno mjesto, ali se onda prebacio na neko drugo ili je promijenio pozu. Da bi ga vratili na ono što vam najbolje odgovara, uzmite njegovu ruku ili lice i ispustite seksi uzdah da mu pokažete koliko vam se svidio prethodni potez.

Ne bojte se biti glasni

Kad se približavate orgazmu, pokažite mu to bez sustezanja, zvukom i izrazom lica. Što ste glasniji, to ćete biti više samopouzdaniji u seksu, a to je nešto što muškarce jakooo uzbuđuje...

Sretan završetak

Ako niste baš glasni, muškarcu je teško prepoznati da li ste doživjeli orgazam ili ne. Mnogi muškaraci su zapravo nesigurni i ne znaju da li je parnterica svršila ili odglumila orgazam, prema tome pustite neki glas na kraju barem da mu pokažete da ste se lijepo proveli. Napravite što god osjećate da je prirodno, bilo to „ooooh daaaa" ili dugačak izdah.

Izvor: cosmopolitan.hr