Ispovjest dječaka koji je spavao s profesoricom: 'Nisam mogao vjerovati koliko sam sretan'

ispovijest, Bernadette Smith, Bernadette Smith, prefesorica, seks, učenici
...Garyjem Ralstonom (17), izbjegla je zatvorsku kaznu. Ipak njena zaluđenost maloljetnim učenikom koštala ju je braka, posla i ugleda.

Nakon svih tih događaja, Gary je odlučio progovoriti o vezi s profesoricom za koju je rekao da mu je bila najdraža prije nego što je počela tražiti njegovu pozornost na poseban način.

- Mislio sam kako sam poprilično sretan. Sviđala se mnogim učenicima. nisam mogao vjerovati da je sa mnom. To je bilo zadnje što sam očekivao. Rekla kako misli da će poludjeti, ali nije mogla kontrolirati svoje osjećaje - rekao je mladić te je prepričao svoj sastanak s njom.

- Odvezli smo se automobilom u jedan park. Malo smo prošetali, a kada smo se vratili u auto strastveno me poljubila - dodao je on napominjući da se brinuo za njen posao i obitelj.

Nakon toga je sve ispričao ocu, koji ga je upozorio da bude oprezan, a njegova baka je o tome obavijestila školu pa je profesorica suspendirana istog trenutka.

Iako je njihova veza postala javna, drugu noć su proveli zajedno kod Garyja u kući.

- Kada smo išli spavat bio sam nervozan. Legao sam odjeven u bokserice. Ona je skinula svoju majicu, ali je ostala u grudnjaku i trapericama te se prislonila uz mene. Mazili smo se i pričali, ali se ništa drugo nije dogodilo - ispričao je mladi Škot.

Tužiteljica Ann Orr prepričala je da joj je profesorica tijekom ispitivanja rekla da voli dječaka te da žele biti zajedno.

Na kraju je zbog svog priznanja da je poljubila dječaka i provela noć u njegovom krevetu proglašena krivom zbog upuštanja u seksualne aktivnosti s maloljetnikom.

Zbog svega toga će biti pod nadzorom sljedeće dvije godine, a toliko će vremena provesti i na službenoj listi seksualnih prijestupnika.

jutarnji.hr