Hana: Imam silikone pa mi svaki bikini dobro stoji

Njezini kupaći kostimi ovoga će ljeta biti u žarkim bojama: 'Volim žarke boje bikinija koje lijepo stoje na tijelu kad potamni. Recimo, neki narančasti bi mi mogao ove godine dobro doći... Imam silikone pa mi svaki bikini dobro stoji. Ako ni zbog čeg drugog, vrijedilo je da ih napravim zbog toga!'

Budući da vježba tijekom cijele godine, Hana nije jedna od onih žena koje se ovih dana spremaju pohrliti u teretane. 'Uvijek imam jednak broj kilograma, redovito vježbam i ne razmišljam o dijeti. Odem malo na anticelulitne tretmane, reda radi, nemam potrebu za nekim velikim akcijama', kaže Hana, za tportal.

Hana je još uvijek svježe udana pa i ne pomišlja na razvod, a iznenađena je svim razvodima o kojima mediji javljaju posljednjih dana. Posebno je se dojmila vijest o razvodu pjevača Borisa Novkovića: 'Boris Novković me razočarao. Ako je istina da je on bio s drugom dok mu je žena bila trudna, onda je to katastrofa. Ja sam dijete razvedenih roditelja pa je meni to dosta bolna tema.' Ističe kako su se ona i njezin suprug Tarik vjenčali iz ljubavi te da sve svoje probleme rješavaju razgovorom.