TV PROGRAM: Ovog vikenda ne morate tražiti i skidati filmove!

filmovi
Creative work

Posljednjih tjedana, svake subote objavljujemo filmske preporuke za vas. Najbolje je to što se ti filmovi prikazuju TV-u te nema potrebe za beskrajnim traženjem i skidanjem filmova.

Moramo priznati da je čak i nas iznenadilo što doista uvijek s lakoćom pronađemo odlične i zabavne filmove.

U nastavku pogledajte što možemo gledati ovog vikenda.

SUBOTA

  1. 1. Nestala (Gone girl, 2014.), HTV 1, 22:31 h
  2.  
  3. Sadržaj se učitava...
  4.  
  5. U napetoj priči o supruzi koja se ne pojavi na proslavi 5. godišnjice braka u glavnim ćemo ulogama gledati Bena Afflecka i Rosamund Pike.
  6. Oni glume savršen bračni par, Nicka i Amy, koji mirno živi u provinciji nakon preseljenja iz New Yorka.
  7. Omiljeni članovi malene zajednice postat će nacionalna vijest broj 1 kada potraga za nestalom Amy pokaže da je Nick glavni osumnjičenik, a njezin dnevnik otkrije potpuno drugačiju stranu njihovog besprijekornog braka...
  8.  

2. Sedam godina u Tibetu (Seven years in Tibet, 1997.), DOMA, 21:30 h

Sadržaj se učitava...

Koristeći kao svoje polazište autobiografske zapise pravog Heinricha Harrera, osvajač Oscara Jean-Jacques Annaud snimio je izrazito kontemplativan i fascinantan film, u kojemu je elemente avanturističkog filma, biografske drame i spiritualnog misterija spojio u originalno filmsko djelo.

3. Ljubavni jackpot (The rebound, 2009.), RTL, 20:10 h

Sadržaj se učitava...

Dobitnica Oscara Catherine Zeta-Jones ("Chicago") i zvijezda hit komedije "Hangover", Justin Bartha glume glavne uloge u ovoj romantičnoj komediji redatelja i scenarista Barta Freundlicha ("Catch That Kid").

NEDJELJA

4. Probuđena savjest (The insider, 1999.), HTV 2, 20:05 h

Sadržaj se učitava...

Usprkos vrlo dobrim kritikama i optimističnim predviđanjima, film nije osvojio nijedan od sedam Oscara za koje je bio nominiran, no osvojio je Zlatni satelit (najbolji redatelj i najbolji film) te nagrade koje dodjeljuju udruženja filmskih kritičara iz Bostona, Los Angelesa, Santa Fea, Londona i Italije.

5. Čudo s Hudsona (Sully, 2016.), NOVA, 20:15 h

Sadržaj se učitava...

Clint Eastwood donosi nam istinitu priču o Chesleyju Sullenbergeru, pilotu heroju koji uspio prizemljiti avion na rijeku Hudson i time spasio 155 putnika i članova posade od sigurne smrti.

Nadamo se da će vam se svidjeti naše filmske preporuke. Uživajte u vikendu!