THE INNOCENT Najnapetija Netflixova serija ove godine

preporuke serija, gledam, Netflix, triler, The Innocente

Ako ste se i vi poput nas "navukli" na Netflixove serije, razveselit će vas vijest da smo pronašli odličnu seriju za sve ljubitelje trilera.

Naime, radi se o španjolskoj seriji "The innocent" koja se doslovno gleda u dahu. 

Serija je pokupila sve pohvale kritičara i publike, a okarakterizirale su je i odlične glumačke izvedbe.

Sadržaj se učitava...

Glavne uloge u seriji igraju Mario Casas i Aura Garrido. Mario Casas nam je poznat zahvaljujući filmovima Three Steps Above Heaven (Tres metros sobre el cielo) i I Want You (Tengo ganas de ti).

Serija "The Innocent" je ekranizacija svjetski poznatog američkog autora Harlana Cobena koji bi na Netflixu trebao dobiti ukupno 14 adaptacija svojih djela. Coben je kralj mlađe generacije autora krimića i na Netflix već jesu ili stižu serije The Stranger, Safe, The Woods i The Five.

preporuke serija, gledam, Netflix, triler, The Innocente

Mario Casas u ovoj seriji glumi Matea, mladića koji je kao student u uličnoj svađi nehotice ubio čovjeka i zbog toga završio u zatvoru. Iza rešetaka se transformirao, ali i upleo u brojne skrivene drame o kojima saznajemo kroz flashbackove. Tijekom jednog kraćeg puštanja iz zatvora upoznaje Oliviju s kojom stvara prisan odnos. Ostatak vam nećemo otkrivati jer smo sigurni da je sve navedeno da se već danas bacite na ovu nevjerojatno napetu seriju. Uživajte!