Saznajte koji filmovi se prikazuju ovog vikenda

gledam, film, preporuke, vikend, oscar
imdb.com

Svi znamo koliko može biti frustrirajuće satima tražiti film. Taman kada ga nađemo shvatimo da će nam trebati predugo dok ga "skinemo". Kada i to završi slijedi sigurno neka epizoda problema s odgovarajućim titlovima. Dok sve to završimo, često izgubimo volju za gledanjem filma i odlučimo da je vrijeme za spavanje. Zvuči poznato, zar ne?

Kako bi vas spasili od tih problema, pogledali smo što se prikazuje na TV-u ovog vikenda. Tako ćete izbjeći sve gore navedene probleme.

1. Suze Boga Sunca (Tears of the Sun, 2003.) HRT 1 - subota, 21:34 h

Sadržaj se učitava...

Poručnik američkih marinaca Waters (Bruce Willis) dobije zadatak da spasi liječnicu Lenu Kendricks (Monica Bellucci), koja je zatočena u Nigeriji u kojoj "bjesni" rat. Kad Waters dođe u Nigeriju, dr. Lena Kendricks odbije napustiti izbjeglice koji su pod njezinom skrbi te nagovara Watersa i njegove ljude da ih otprate kroz opasnu džunglu do kamerunske granice. 

2. Pod opsadom ( Under siege, 1992.) HRT 2 - subota, 20:05 h

Sadržaj se učitava...

Skupina plaćenika predvođenih CIA-inim operativcem Williamom Stranixom (T. Lee Jones), uz pomoć brodskog časnika Krilla (G. Busey), preuzima kontrolu nad američkim ratnim brodom s nekoliko desetaka nuklearnih bojevih glava. Jedini čovjek koji im se može suprotstaviti osobni je kuhar kapetana broda, zapravo bivši specijalac Casey Ryback (S. Seagal). Neočekivanu pomoć Ryback će dobiti u vidu striptizete Jordan (E. Eleniak)... Veliki akcijski hit s početka devedesetih "Pod opsadom" u svjetskoj kino distribuciji zaradio je 156 milijuna dolara.

3. Komplicirano je (It's complicated, 2009.) FOX MOVIE - subota, 17:35 h

Sadržaj se učitava...

Jane (Meryl Streep) ima odraslu djecu, pekaru koja dobro posluje i prijateljski odnos s bivšim mužem Jakeom (Alec Baldwin). Ali život se zakomplicira kada se njihova obična večera pretvori u nešto nezamislivo – ljubavnu aferu.

4.  Vječni sjaj nepobjedivog sunca ( Eternal sunshine of the spotless mind, 2004.) FOX LIFE - nedjelja, 20:00 h

Sadržaj se učitava...

Oscarom nagrađeni film donosi priču o paru koji je odlučio izbrisati svoju vezu iz pamćenja. No kroz proces gubitka sjećanja shvaćaju što zapravo gube..

5. Indijski začin na francusku način ( The Hundred-Foot Journey , 2014.)  Cinestar TV - nedjelja, 21:15 h

Sadržaj se učitava...

Film čiji su producenti slavni Steven Spielberg i Oprah Winfrey! Indijski začin na francuski način snimljen je prema istoimenom bestselleru Richarda Moraisa, a u glavnoj se ulazi pojavljuje oskarovka Helen Mirren.

Nadamo se da ćete pronaći film za sebe i uživati!