Romantični filmovi koji se prikazuju za ovo Valentinovo

filmovi, preporuke, romantika, Valentinovo, dan zaljubljenih

Dobro došli u našu novu rubriku "Gledam". U sklopu ove rubrike, svake subote ćemo pisati preporuke filmova i serija koje će vam biti idealno društvo za vikend.

Vaše je samo da pripremite kokice i uživate!

Povodom Dana zaljubljenih televizijski program je obogaćen romantičnim filmovima, a naše favorite koji se prikazuju 14.02. pogledajte u nastavku. 

  1. 1. Zvijezda je rođena (A star is born, 2018.) - Nova, 20:15 h
  2.  

Sadržaj se učitava...

  1.  

U filmu „Zvijezda je rođena,” Bradley Cooper i Lady Gaga spajaju svoje talente kako bi opisali sirovu i strastvenu priču o Jack i Ally, dvije umjetničke duše koje se udružuju na pozornici i u životu. Njihovo putovanje je kompleksno s lijepim i bolnim fazama odnosa koji se bori za opstanak.

2. Moje grčko vjenčanje 2 (My big fat Greek wedding 2) - RTL, 20:00 h

Sadržaj se učitava...

Film o grčkom vjenčanju je još 2002. osvojio simpatije publike diljem svijeta, a na Valentinovo gledamo i nastavak.

U ovom urnebesnom filmu glavne uloge ponovno igraju Nia Vardalos i John Corbett, a novi član obitelji je njihova kćerka Paris koju glumi Elena Kampouris.

3. Kada je Harry sreo Sally (When Harry met Sally, 1989.) - HRT 2, 20:10 h

Sadržaj se učitava...

Ova zabavnu komedija jedan je od najgledanijih romantičnih filmova svih vremena. Napisala ga je poznata njujorška novinarka Nora Ephron. Kritičari su se složili da je to brbljava komedija u duhu komedija Woodyja Allena, no neki su dodali i da je bolja od mnogih Allenovih komedija.

4. Kate i Leopold (Kate and Leopold, 2001.) - FOX LIFE, 20:00 h

Sadržaj se učitava...

Leopold je inteligentan čovjek koji živi u 1870-toj godini.Slučajno dolazi u današnji New York sa čovjekom koji je otkrio kako putovati kroz vrijeme.U New Yorku upoznaje Kate koja mu se svidi. Iako je među njima stoljetna razlika ljubav ne poznaje granice.

5. Dogodilo se na Manhattanu( Maid in Manhattan, 2002.) - Cinnerstar TV1, 18:45 h

Sadržaj se učitava...

Moramo priznati kako se posebno radujemo ponovnom gledanju ove moderne bajke. Marisa Ventura (Jennifer Lopez) je samohrana majka koja radi u finom hotelu na Manhattanu i sanja o boljem životu za sebe i svoga sina. Jednoga sudbinskoga dana upozna Christophera Marshalla, zgodnog nasljednika političke dinastije koji misli da je ona gošća hotela. Nakon čudesne večeri, ludo se zaljube jedno u drugo.

Nadamo se da vam se svidio naš mali filmski vodič i da ćete uživati u savršenoj filmskoj večeri uz omiljeno društvo. :)