Ovog vikenda uživajte u ovim filmovima

gledam, filmovi, preporuke, praznik rada, proslava
imdb.com
  1. Dobro jutro dragi naši!
  2. Može li bolje od sunčanog početka vikenda koji uz to slavimo i praznik rada? Mislimo da je to gotovo nemoguće nadmašiti!
  3. Iako vam sada sigurno filmovi nisu u glavi, poslije cjelodnevnog boravka u prirodi, nema ništa bolje nego udobno se smjestiti ispred TV-a i uživati u odličnom filmu.
  4. Naše preporuke pogledajte u nastavku.
  5.  
  6. SUBOTA

  7. 1. Dobri momci (Goodfellas, 1990.), RTL 2, 20:05
  8.  
  9. Scorseseov epohalni film o mafijašu koji je svjedočio protiv svojih partnera u zločinu jedan je od najboljih filmova devedesetih, ali i svih vremena. Strpljivo prateći uspon jednog mafijaša, legendarni filmaš nemilosrdno secira sve slojeve društva i prikazuje ustroj mafije bez imalo uljepšavanja i lažnog zanosa.

Sadržaj se učitava...

2. Zemlja (Terra, 2015.) HTV 2, 20:05

Film pokazuje kako su naše poimanje i prikazivanje prirode uvijek bili presudni u oblikovanju ljudske povijesti na planetu Zemlji i kako još može promijeniti tijek budućih zbivanja.

Sadržaj se učitava...

3. Atlas oblaka (Cloud Atlas, 2012.), DOMA, 19:55 h

Svi su neraskidivo povezani u veličanstvenom futurističkom trileru autora hitova kao što su Matrix i Trči Lola trči!

Sadržaj se učitava...

NEDJELJA

4. Gilda (Gilda, 1946.), HTV 1, 22:40 h

Kad jedne večeri u Buenos Airesu postane žrtvom pokušaja pljačke, američkom sitnom kockaru Johnnyju Farrellu (G. Ford) u pomoć pritekne i život mu spasi otmjeni Ballin Mundson (G. Macready).  

Sadržaj se učitava...

5. Ta luda ljubav (Crazy, stupid, love, 2011.), NOVA, 22:55 h

Cal Weaver ima četrdeset i koju i živi svoj san - ima dobar posao, lijepu kuću, odličnu djecu i brak sa svojom srednjoškolskom ljubavi. Kad sazna da ga supruga vara i želi razvod, njegov "savršen" život brzo se raspada. 

Sadržaj se učitava...