Ovo su naše filmske preporuke za vikend

gledam, preporuke, filmovi, vikend

Dobar dan dragi naši! 

Sada već tradicionalno donosimo 5 filmskih preporuka za vikend pred nama. Najbolje je to što se svi filmovi prikazuju na lokalnim televizijama, tako da ih ne trebate tražiti i skidati.

Sve je već tu... Uživajte!

SUBOTA

Lav (LION, 2016.), HTV 1, 20:10 h

Petogodišnji dječak iz Indije izgubi se na ulicama Calcutte, tisućama kilometara od svoga doma. Preživi mnogo toga dok ga ne posvoji par iz Australije. Dvadeset i pet godina kasnije kreće u potragu za svojom izgubljenom obitelji koristeći Google Earth.

Sadržaj se učitava...

Knjiga o džungli (THE JUNGLE BOOK, 2016.), RTL, 20:00 h

Ponovno otkrijte priču o dječačiću Mowgliju i njegovim prijateljima panteri Bagheeri i medvjedu Baloou u spektakularnoj realnoj animaciji.

Sadržaj se učitava...

Pravednik (THE EQUALIZER, 2014.), NOVA, 20:15 h

Dobitnik nagrade Oscar Denzel Washington u filmu redatelja hitova Dan obuke i Pad Olimpa. Snimljen prema istoimenoj uspješnoj televizijskoj seriji.

Sadržaj se učitava...

Peti element (THE FIFTH ELEMENT, 1997.), DOMA, 19:55 h

Bruce Willis glumi Korbena Dallasa, njujorškog taksistu koji će postati junak u ovoj priči o ljubavi i preživljavaju u 23. stoljeću.

Sadržaj se učitava...

NEDJELJA

Zavjet ljubavi (THE VOW, 2012.), 20:15 h

Tek vjenčani mladi bračni par Paige (Rachel McAdams) i Leo (Channing Tatum) doživi tešku prometnu nesreću nakon koje žena pada u komu. Kada se probudi postane jasno da je u nesreći izgubila pamćenje, a njezin muž odluči ponovno osvojiti njezino srce.

Sadržaj se učitava...