Ovo su najbolji filmovi koje televizije prikazuju ovog vikenda

filmovi, preporuke, televizije, vikend, oscar
The Guardian

Dobro jutro dragi naši!

Samo jedan pogled kroz prozor, dovoljan je za osmijeh...

Uživajte u sunčanom vikendu i u filmovima koje smo odabrali za vas!

SUBOTA

101 dalmatinac (101 dalmatinas, 1996.) RTL 22:05

Ovaj kultni film ste sigurno gledali, ali u njemu će uvijek iznova uživati cijela obitelj. Igrana filmska verzija istoimena romana Dodie Smith prema kojem je Disney 1961. realizirao jedan od svojih najpoznatijih cjelovečernjih crtanih filmova, točno 35 godina kasnije oživjela je ponovno pod Disneyjevim okriljem. 

Sadržaj se učitava...

Smrtonosni porok (Vice, 2015.) NOVA 22:05

U svijetu budućnosti za bogate i slavne otvoreno je luksuzno odmaralište u kojem se za njih brine osoblje stvoreno samo za tu namjenu. Ovi savršeni zaposlenici učinit će sve kako bi svojim uglednim gostima ispunili svaku želju, sve do trenutka kada se jednoj od njih ne vrate izbrisana sjećanja. Ponovo svjesna svega, ona će krenuti u osvetu protiv svih koji su joj naudili!

Sadržaj se učitava...

NEDJELJA

Majčin dan (Mother's Day, 2016.) NOVA 22:45 h

Ne postoji bolji način za proslavu Majčinog dana! „Majčin dan" je treća komedija iz serije filmova Valentine’s Day i New Year’s Eve, redatelja Garry Marshall koja vam donosi smijeh, suze i filmske mega zvijezde.

Sadržaj se učitava...

Bezvremenska Adaline (The Age of Adaline, 2015.), Cinestar TV, 21:05 h

Tridesetih godina prošlog stoljeća neobična sudbina zadesila je Adaline Bowman. Nakon automobilske nesreće ova prelijepa mlada žena ostaje zarobljena u tijelu 29-godišnjakinje te svoju tajnu uspijeva sakriti gotovo osam desetljeća. Sve dok se u njezinom životu ne pojavi karizmatični Ellis Jones.

Sadržaj se učitava...

Schindlerova lista (Schindler's list, 1993.), FOX MOVIES, 22:00 h

Ovo je film koji svatko jednostavno mora pogledati što pokazuje i njegova ocjena. Svoju priču Spielberg je zabilježio u crno-bijeloj tehnici što se pokazalo kao pun pogodak obzirom na veliki uspjeh koji je film ostvario, osvojivši i prestižnog Oscara.

Sadržaj se učitava...