Ove filmove gledamo ovog vikenda

gledam, preporuke filmova, vikend
Atom Tickets

Dobro jutro dragi naši.

Nadamo se da ste se i vi ovog vikenda probudili naspavani, raspoloženi i spremni za uživanje u sunčanom danu.

Poslije cjelodnevnog uživanja na otvorenom, naša preporuka je da se smjestite uz odlične filmove koji se i ovog vikenda prikazuju na televizijama.

U nastavku pogledajte naše preporuke.

SUBOTA

  1. 1. Ne reci ni riječ (Don't say a word, 2001.) HTV1, 22:35 h
  2. Sadržaj se učitava...
  3. Brittany Murphy nominirana je za najbolju sporednu ulogu za nagradu Golden Satellite 2002. godine. Michael Douglas u filmu glumi lik uspješnog njujorškog psihijatra kojem banda vrhunski organiziranih kriminalaca otme kćer te on, u zamjenu za njezino oslobađanje, mora u jednom danu postići da mu jedna naizgled katatonična djevojka otkrije šifru koja vodi do mjesta gdje je skriven golemi ukradeni dijamant.

  4. 2. Zauvijek djeveruša, nikad mladenka (27 Dresses, 2008.) FOX LIFE, 20:00 h
  5. Sadržaj se učitava...
  6. Film prati život Jane, idealistične, romantične i potpuno nesebične mlade žene…koja se vječno nalazi u ulozi djeveruše na tuđim vjenčanjima, dok njenog sretnog završetka nikako nema na vidiku. No, kada njena mlađa sestra Tess osvoji srce Janeinog šefa – u kojeg je ona potajno zaljubljena – Jane počinje preispitivati svoj „uvijek djeveruša…“ stil života.

  7. NEDJELJA

  8. 3. Mr. Bean na praznicima (Mr. Bean's holiday, 2007.) RTL, 20:00 h
  9. Sadržaj se učitava...
  10. U ovome nastavku popularnoga prvog filma, Bean svoje glupavo, velikodušno i fizičkim izazovima izloženo JA vodi na odmor na francusku rivijeru i biva upleten u europsku avanturu filmskih razmjera.

  11. 4. Zavedi me ako možeš (Long shot, 2019.), NOVA, 20:15 h
  12. Sadržaj se učitava...
  13. Od kreatora urnebesnih komedija: Susjedi iz pakla i Zalomilo se! Dobitnica nagrade Oscar Charlize Theron i Seth Rogen zajedno u netipičnoj romantičnoj komediji koja unosi romansu u svijet politike.

  14. 5. Ratovi Coco Chanel (Wars of Coco Chanel, 2019.) HTV1, 21:07 h
  15. Sadržaj se učitava...
  16. Morala je voditi mnoge ratove kako bi od male sirote sluškinje postala slavna krojačica priznata diljem svijeta. Vodila je rat protiv društvenog poretka, protiv običaja, protiv muškaraca, protiv bankara, protiv njezinih suvremenika. Rat protiv cijeloga svijeta.

Nadamo se da će vam se svidjeti naše preporuke. Mi smo već odabrali svog favorita među ovim filmovima i jedva čekamo gledanje. Uživajte u vikendu!