Odlični filmovi koje televizije prikazuju ovog vikenda

gledam, preporuke, filmovi, televizije, uživanje
Slobodna Dalmacija

Dobro jutro dragi naši.

Sudeći po tamnim oblacima koji su nas dočekali, vikend pred nama bi mogao biti idealan za filmske maratone.

Što prikazuju lokalne televizije pogledajte u nastavku.

SUBOTA

  1. 1. Ispod površine (What lies beneath, 2000.), HTV 1, 22:14 h
  2. Sadržaj se učitava...
  3. Legendarni glumci Michelle Pfeiffer i Harrison Ford u ovom će nam nadnaravnom filmu pokazati kako se bračne tajne nikada ne mogu sakriti te da se naposljetku sve sazna, čak i ono za što se činilo da je "ispod površine"...
  4.  
  5. 2. Vrijeme je novac (In time, 2011.), HTV 2, 20:05 h
  6. Sadržaj se učitava...
  7. Olivia Wilde, Amanda Seyfried i Justin Timberlake zvijezde su napetog SF trilera uglednog novozelandskog scenarista i redatelja Andrewa Niccola ("The Truman Show").
  8.  
  9. 3. Doktor Strange (Doctor Strange, 2016.), RTL, 20:10 h
  10. Sadržaj se učitava...
  11. Iz Marvela dolazi Doktor Strange, priča o neurokirurgu svjetskog glasa dr. Stephenu Strangeu, čiji se život promijeni zauvijek nakon užasne prometne nesreće u kojoj mu ruke završe smrskane i neupotrebljive. 
  12.  
  13. 4. Cinderella Man (Cinderella Man, 2005.) HTV 2, 20:05 h
  14. Sadržaj se učitava...
  15. Film je režirao oskarovac Ron Howard (Genijalni um, Otkupnina, Apollo 13, Udaljeni horizonti), a u glavnim su ulogama velike zvijezde, oboje oskarovci, Russel Crow (Genijalni um, Gladijator) i Reneé Zellweger (Studengora, Chicago, Jerry Maguire). "Cinderella Man" nominiran je za tri Oscara - za najbolju sporednu mušku ulogu (Paul Giamatti), montažu i masku, te za dva Zlatna globusa - za najboljeg glumca u kategoriji drame (Russell Crowe) i sporednog glumca (Paul Giamatti).
  16.  
  17. 5. Wonder Woman (Wonder Woman, 2017.), NOVA, 22:00 h
  18. Sadržaj se učitava...
  19. Uzbudljiva priča o najpopularnijih strip junakinji - Wonder Woman. Njeno prvo pojavljivanje je bilo u stripu All Star Comics u prosincu 1941. godine. Kreirana je od strane Dr. Williama Moultona Marstona, američkog psihologa, feministe i strip autora.

Moramo priznati da nas je doslovno iznenadila odlična ponuda filmova koji se prikazuju ovaj vikend i sigurni smo da ćete pronaći nešto za sebe.

Pripremite kokice i uživajte!