Odabrali smo 5 filmova koji se prikazuju ovog vikenda

gledam, filmovi, preporuke, vikend

Dobar dan dragi naši!

Sada već tradicionalno, odabrali smo 5 filmova koji se prikazuju na lokalnim televizijama.

Sigurni smo da će svatko pronaći nešto po svom ukusu. Uživajte!

PETAK

Fokus (FOCUS, 2015.), NOVA, 23:45 h
Inteligentna i napeta komedija, ali i ozbiljan film koji pokazuje što sve može desiti kada nam netko pomuti razum pa izgubimo fokus.

Sadržaj se učitava...

SUBOTA

Tu sam pred tobom (ME BEFORE YOU, 2016.), HTV 1, 20:11 h

Lou je obična, jednostavna djevojka koja je nedavno izgubila posao. Will imućan je muškarac bogatog životnog iskustva u čijem ga je prikupljanju omela prometna nesreća, prikovavši ga za krevet i učinivši ga ovisnim o tuđoj njezi. Njihovi će se putevi ispreplesti u trenutku kada Lou postane Willova asistentica što će imati jak utjecaj na oboje i naposljetku im donijeti avanturu života.

Sadržaj se učitava...

Oceanovih 13 (OCEAN'S THIRTEEN, 2007.), DOMA, 19:55 h


Danny Ocean i njegova ekipa imaju jedan jedini razlog da provedu u djelo svoj najambiciozniji plan dosad, najriskantniju pljačku kasina – a taj razlog je osveta. Film ponovno okuplja zvijezde Georgea Clooneyja, Brada Pitta, Matta Damona, Andyja Garciju, Dona Cheadlea, Bernieja Maca, Casey Affleck, Scotta Caana, Eddieja Jemisona i Shaobo Qin. Al Pacino pridružuje se ekipi u ulozi Willyja Banka, a Ellen Barking glumi njegovu desnu ruku, Abigail Sponder.

Sadržaj se učitava...

NEDJELJA

Ucjena (RANSOM, 1996.), DOMA, 19:55 h
Uzbudljiv akcijski triler i veliki svjetski hit, "Ucjena" je još jedan uspjeh u bogatoj karijeri bivšeg glumca (Američki grafiti), a proteklo desetljeće uglednog redatelja Rona Howarda (Udaljeni horizonti, Apollo 13, EDTV)...

Sadržaj se učitava...

Warcraft (WARCRAFT, 2016.), RTL, 20:10 h

Legendary Pictures i Universal Pictures donose nam Warcraft, epsku avanturu temeljenu na svjetski poznatoj igrici Blizzard Entertainmenta. Film je režirao Duncan Jones, redatelj hitova "Moon" i "Source Code".

Sadržaj se učitava...