Imamo odlične filmove za vikend pred nama

gledam, preporuke filmova, vikend, opuštanje, ljeto

Ljeto uvijek nekako podrazumijeva opuštanje, no ono ne mora uvijek biti uz more.

Nama kao savršen plan zvuči i filmska večer, posebno ona na otvorenom. Sve što trebate je projektor i veliko platno....

U nastavku pogledajte naše preporuke za ovaj vikend!

SUBOTA

Greben spašenih (Hacksaw ridge, 2016.) HTV 1, 22:33 h

Priznati redatelj filmova Pasija i Hrabro srce, Mel Gibson, donosi biografsku dramu temeljenu na nevjerojatnoj istinitoj priči.

Sadržaj se učitava...

Oceanovih 11 (Ocean's eleven, 2001.) DOMA, 19:55 h

Plan je dogovoren. Pravila su jasna. Ako sve bude išlo dobro za Dannya Oceana (George Clooney) i njegove prijatelje, isplata je 150 milijuna dolara. Podijeljeno s 11... Oceanovih jedanaest je spoj vještine Oscarom nagrađenog redatelja Stevena Soderbergha i dovoljno zvjezdane energije da osvijetli zonu Las Vegasa u ovoj otmjenoj pljački.

Sadržaj se učitava...

NEDJELJA

Djevojkla od milijun dolara (A million dollar baby, 2004.) HTV 2, 20:05 h

Ova sportska drama glasovitog glumca i zasigurno najznačajnijeg suvremenog američkog redatelja Clinta Eastwooda impresivna je ekranizacija nekoliko kratkih priča iz zbirke Rope Burns (u hrvatskoj objavljene pod naslovom Djevojka od milijuna dolara: priče iz kuta) američkog pisca Francisa Xaviera Toolea, nekadašnjeg boksača, trenera i menadžera pravim imenom Jerry Boyd.

Sadržaj se učitava...

Mamurluk (Hangover, 2009.) NOVA, 20:15 h

Redatelj filmova "Starsky & Hutch" i "Old School", Todd Phillips, stoji iza ove urnebesne komedije koja nam prikazuje posljedice ludog vikenda u Las Vegasu. U jednoj od manjih uloga pojavljuje se i bivša boksačka zvijezda, Mike Tyson.

Sadržaj se učitava...

Noć i dan (Knight and day, 2010.) FOX MOVIES, 21:55 h

Radnja se vrti oko mlade i pomalo usamljene žene (Cameron Diaz) kojoj, na prvi pogled, bezopasni susret sa šarmantnim strancem (Tom Cruise) odjednom potpuno preokrene život. Igrom slučaja uplete se u riskantnu špijunsku igru s nevjerojatno sposobnim tajnim agentom koji pokušava zaštititi novi izum, u kojem je skrivena tajna beskonačnog izvora energije te spasiti njegovog izumitelja. U isto vrijeme, njezina ju sestra očekuje na svom vjenčanju kako bi zamijenila njihovog pokojnog oca i otpratila je do oltara.

Sadržaj se učitava...