Filmovi koje nam ovog vikenda donose lokalne televizije

filmovi, vikend, televizije, gledanje, preporuke
hollywoodreporter.com

Vikend pred nama je savršen za boravak u prirodi i na otvorenom, ali večeri ipak možete rezervirati za gledanje odličnih filmova.

Lokalne televizije ovog vikenda imaju zanimljiv izbor koji svakako nećemo preskočiti.

Naše preporuke pogledajte u nastavku.

  1. 1. Zalomilo se (Knocked up, 2007.),  subota, RTL, 22:10 h
  2.  
  3. Sadržaj se učitava...
  4.  
  5. Kažu da se suprotnosti privlače, pa, za ultimativnog lijenčinu Bena (Seth Rogen) i poslovnu djevojku Alison (Katherine Heigl), to je zasigurno bio slučaj - barem jedne alkoholizirane večeri. Dva mjeseca i nekoliko testova za trudnoću kasnije, Ben i Alison počinju svoje histerično zabavno, grčevito i dirljivo putovanje koje vodi do ludog smijeha u ovoj urnebesnoj komediji!
  6.  

2. Knjiga o džungli (The jungle book, 2016.), subota, RTL, 20:10 h

Sadržaj se učitava...

Zapanjujuća realna animacija i oskarovska glumačka ekipa na spektakularan način oživljava epsku Kiplingovu priču o dječačiću Mowgliju kojeg je odgojila obitelj vukova i koji uz pomoć prijatelja pantere Bagheere i medvjeda Balooa, pobjeđuje kralja džungle opasnog  tigra Shere Khana.

3. Tjelesna straža (Man on fire, 2004.), subota, HTV 1, 22:30 h

Sadržaj se učitava...

Vrlo dobar akcijski film s čestom temom osvete koja je ovdje prikazana nemilosrdno i brutalno, kao što se i očekuje od čovjeka kojem je posao oduvijek bio ubijanje. Tony Scott pomalo psihodeličnom režijom i brzom montažom (njegov česti suradnik Christian Wagner) izvrsno utjelovljuje kaos koji vlada u Ciudad de Méxicu, ali i u Creasyjevoj glavi, te dodatno pojačava nemir i napetost u filmu...

4. Planina između nas (The mountain between us, 2017.), nedjelja, RTL, 20:00 h

Sadržaj se učitava...

Zaglavivši nakon tragične avionske nesreće, dvoje stranca mora se povezati kako bi preživjeli ekstremne uvjete izolirane snijegom prekrivene planine. Kad shvate da pomoć ne dolazi, krenu na opasno putovanje preko stotina kilometara divljine potičući jedno drugo da izdrže i otkrivajući snagu koju nisu smatrali mogućom.

5. Početak (Inception, 2010.), nedjelja, NOVA, 22:25 h

Sadržaj se učitava...

Christopher Nolan napisao je, producirao i režirao ovaj film za koji je, nakon završenog snimanja, izjavio da mu je bio najzahtjevniji projekt karijere. U svom novom filmskom uratku okupio je uistinu veličanstvenu glumačku postavu koju predvode za Oscara nominirani Leonardo DiCaprio, Ken Watanabe, Ellen Page i Tom Berenger te dobitnici nagrade Oscar Marion Cotillard i Michael Caine.

Nadamo se da će vam se svidjeti neki od filmova s našeg popisa. Uživajte u filmskim večerima ovog vikenda!