Donosimo 5 odličnih filmova koji se ovog vikenda prikazuju na televizijama

gledam, preporuke filmova, vikend, uloge, nagrade
IndieWire

Dobro jutro dragi naši!

Nadamo se da trenutno uživate u svojoj prvoj ili drugoj kavi te da s osmijehom čitate naše filmske preporuke za ovaj vikend.

Kada smo vidjeli da se prikazuje film "Djevojka u vlaku", odmah smo znali da nas očekuje filmski uzbudljiv vikend. Vežite se, polijećemo u svijet filma...

SUBOTA

  1. 1. Djevojka u vlaku (The girl on the train, 2016.), HTV 1, 22:40 h
  2. Film je snimljen prema istoimenom debitantskom romanu Paule Hawkins iz 2015. godine. Emily Blunt nominirana je 2017. za nagradu BAFTA u kategoriji glavne ženske uloge.

  3. Sadržaj se učitava...

  4. 2. Kada te ljubav pronađe (Life as we know it, 2010.), NOVA, 13:40 h
  5. U filmu redatelja Grega Berlantija ("The Broken Hearts Club: A Romantic Comedy"), u kojem glavne uloge tumače Katherine Heigl i Josh Duhamel, dvoje ambicioznih samaca iznenada postaju skrbnici djevojčice Sophie.

Sadržaj se učitava...

3. Leon profesionalac (Leon: The professional, 1994.), DOMA 21:45 h
Nakon što joj je cijela obitelj ubijena jedini spas pred ubojicama je njezin samozatajni susjed Leon. On je naime profesionalni ubojica koji zavoli djevojčicu te se odluči osvetiti ubojicama njezine obitelji...

NEDJELJA

Sadržaj se učitava...

4. Krvavi dijamant (Blood diamond, 2006.), RTL 20:15 h
Sudbine južnoafričkoga plaćenika i ribara iz plemena Mende isprepliću se u potrazi za rijetkim i traženim ružičastim dijamantom u pustolovnoj drami redatelja Edwarda Zwicka. Film je nominiran za pet Oscara, a glumac Djimon Hounsou je za ovu ulogu dobio mnogobrojne nagrade NBR, Image, Black Reel.

Sadržaj se učitava...

5. Gringo NOVA (Gringo, 2018.), NOVA 22:45 h
David Oyelowo je u ulozi nedavno oženjenog, pristojnog biznismena koji ima udio u farmaceutskoj tvrtki koja se sprema na izlazak na burzu…sve do dana kada mu se život pretvara u pakao radi incidenta u Meksiku. U tom trenutku uljuđeni američki poduzetnik postaje kriminalac.

Sadržaj se učitava...

Nadamo se da ćete se svi pronaći u nekom od filmova i da ćete istinski uživati u gledanju.

Uživajte u vikendu!

  1.  
  2.