5 odličnih filmova koje televizije prikazuju ovog vikenda

preporuke filmova, televizije, gledam, vikend, HRT
Salon.com

Dobar dan dragi naši!

Kao što smo obećali i ovog vikenda vam donosimo preporuke filmova koji se prikazuju ovog vikenda tako da vas poštedimo beskrajnog traženja i skidanja filmova koje često traje duže od filma koji gledamo.

SUBOTA

Legende u Vegasu (Last Vegas, 2013.) HRT 1, 20:12 h 

Četiri velike hollywoodske zvijezde pojavljuje se u glavnim ulogama u komediji o starim prijateljima koji odluče održati momačku večer za pamćenje. Lokacija - Las Vegas.

Sadržaj se učitava...

Vrijeme ubijanja (A time to kill, 1996.) HRT 1, 22:36 h

Sudačka drama i borba za pravdu usred zapaljenih strasti i rasnih predrasuda. U gradiću na Mississippiju rasna podvojenost kulminira uz teror Ku KLux Klana, marševe aktivista, medijsko ludilo i brutalne nerede. Dvoje mladih pravnika odlučuje spasiti oca kojeg su osudili na smrt jer se osvetio za zlostavljanje svojeg djeteta.

Sadržaj se učitava...

NEDJELJA

L.A. povjerljivo (L.A. confidential, 1997.) HRT 2, 20:10 h

Ubojstvo istražuju tri različita policajca svaki sa svojim načinom i metodama dolaska do istine. Zajedničko im je da se ne ustručavaju koristiti sve što im je na raspolaganju kako bi došli do cilja...

Pjesma koja život znači (Begin again, 2013.) NOVA, 13:20 h

Dirljiva komedija o tome što se dešava kada se sretnu dvije izgubljene duše koje stvaraju prekrasnu glazbu skupa.

Sadržaj se učitava...

Sve što želim si ti (Dear John, 2010.) FOX MOVIES, 19:50 h

Film "Sve što želim to si ti“ prava je romantična drama za sve ljubavne sladokusce koju je režirao iskusni Lasse Hallstrom (Kućna pravila, Čokolada), a u kojoj glavne uloge tumače mlade holivudske zvijezde u usponu – Channing Tatum i Amanda Seyfried.

Sadržaj se učitava...

Uživajte u filmovima i naravno u vikendu!