Dosadila vam samoća? Unajmite dečka za 364 dolara!

Vrlo slično kafiću u kojem možete unajmiti djevojke za maženje, ovaj servis nudi unajmljivanje mladih muškaraca koji će s usamljenim klijenticama čak i prespavati u istom krevetu, no bez seksualnih konotacija. Njihova je politika precizna i jasna, a vode se idejom da u nekim noćima ljudi jednostavno žude za toplinom drugog tijela - toliko da su spremni platiti potpunom strancu da s njima provede noć, piše Oddity Central.

Ovaj servis u potpunosti je inspiriran televizijskom dramom "Shimshima", koja prikazuje život mlade žene nakon razvoda te ima problema sa spavanjem. Ona ubrzo otkriva da spava mnogo mirnije uz nekog muškarca. Soine-ya Prime svojim klijenticama nudi gotovo sve - od spavanja u istom krevetu, maženja, romantične večere, čišćenja kuće i spremanja večere u njenom domu.

Zaposlenima je zabranjeno dodirivati klijentice po neprikladnim mjestima, tuširati se zajedno s njima, ljubiti se, fotografirati se ili kontaktirati ih privatno. Početna cijena za servis u trajanju od sedam sati iznosi 364 dolara. Maksimalna usluga od 12 sati iznosi 580 dolara.