Doktor koji vraća nevinost: Najviše pacijentica iz Hercegovine!

nevinost, moda, nevinost, himen, operacija, katanac, ključ, noge, vagina, nevinost, vraćanje, nevinost, prodaja, gubitak nevinosti, nevinost, ljubomora, ljubomorni partner, pojas, nevinost, gubitak nevinosti, prodati nevinost, djevica, ispovijest
Plasiraju se i prodaju najčudnije i najbizarnije robe i usluge. Jedna od takvih koja je zaludjela i našu zemlju je himenoplastika. Ako ne znate što ovaj pojam podrazumijeva, reći ćemo vam prosto da je to ponovno vraćanje nevinosti. Metoda je kažu stručnjaci jednostavna. Iako je za neke i seks tabu tema, čini se da smo kao društvo toliko evoluirali da o himenoplastici sve više govorimo.

Među onima koji u BiH obavljaju, između ostalih, operativne zahvate vraćanja nevinosti, himenoplastiku, je i Centar za plastičnu kirurgiju u Tuzli, koju vodi nadaleko čuveni dr. Zlatko Berberović. Čuven je zbog svoje sposobnosti da uljepša ženu i muškarca, ali još čuveniji zbog metode vraćanja nevinosti dama kako iz BiH, tako i iz dijaspore.

˝Najviše pacijentica imam iz Hercegovine, mada ni ostatak Bosne ne zaostaje. Tu su također dijasporke mahom iz Italije, Austrije i Belgije romskog porijekla kojoj je nevinost potrebna da bi stupila u brak. Kod Roma je to specifično jer ukoliko mlada nije nevina zna se dogoditi i belaj˝- kaže za portal Aura.ba Berberović.

Ističe i da je imao slučajeve da su nevinost htjele vratiti i djevojke žrtve silovanja, koje su na taj način htjele barem djelomično zaboraviti užas koji su preživjele, ali i da je imao i neobičnih zahtjeva poput poklona za Dan zaljubljenih ili godišnjice braka. Međutim najveći broj pacijentica na ovaj se korak odlučuje zbog činjenice da im je prvo seksualno iskustvo bilo loše.

Ovaj stručnjak posebno pamti jedan slučaj. U njegovu ordinaciju stigla je djevojka kako bi uradila himenoplastiku. Ali treći put za redom.

"Sjećam se kad je došla prvi put. Bila je uplašena i kazala kako se udaje za muškarca koji živi u Saudijskoj Arabiji. Drugi put je opet došla. Kada se treći put pojavila, operaciju sam joj uradio gratis i tu naša priča završava. Od tada kod mene važi pravilo: Svaki treći put je džabe! ", priča Berberović.

Berberović ističe da je cijena ponovnog vraćanja nevinosti prilagođena našim standardima.

˝ Cijena himenoplastike je 1400 KM, a ukoliko se dama ponovno odluči počastiti ovim zahvatom drugi put je cijena 50% jeftinija. Kao što maloprije rekoh treći put je gratis˝- priča Berberović.

Na pitanje može li se ˝provaliti˝ da je neka djevojka radila himenoplastiku dr. Berberović se slatko nasmijao i rekao: ˝ Ja mogu, ali vam garantiram da nijedan drugi muškarac ne može osjetiti niti znati da himen nije pravi˝-zaključuje Berberović.