Bivši je ucjenjivao da će otkriti njezinu tajnu, ona svima priznala što je učinila

roditelji, silovanje, silovanje, crna kronika, orgije, silovanje, pedofilija, silovanje, imam, napastvovanje, prodaja, seks, prostitucija, Osijek, zlostavljanje, Posušje, skandal, silovanje, Švedska, silovanje, prodana djevojčica, Švedska, pedofil, škola, kamere, prodaja žene, otmica, Srbija, napastvovanje, prijevoz, Sarajevo, silovanje, perverznjak, Čapljina, silovanje, strava i užas, Doboj, silovanje, Livno, pokušaj silovanja, jezero livno, učenik, profesorica, udarac, trudnoća, pjesma, tinejdžerica, bolest, djevojčica, most, rijeka, pokušaj samoubojstva, kazna, Ljubuški, Nasilje u obitelji, nasilje, pedofil, pedofilija, strah, silovanje, Željko Ražnatović-Arkan, svjedočanstvo, šokantno, šokantan prizor, prostitucija, djevojčica, silovanje, rat, Srebrenica, Brčko, silovanje, Prin Andrew, robinja, seks navike, silovanje, Zagreb, uhićenje, prostitucija, Bugojno, prostitutka, prevara, majka, muž, djevojka, nož, ubod, prostitucija, uhićenje, silovanje, Brčko, djevojčica, prostitucij

To je doživjela djevojka po imenu Kallie Berry koja je nakon prekida s dečkom postala žrtva ucjene. No, ona mu je brzo stala na kraj tako što je javno objavila što je učinila pa se napokon riješila napornoga dečka. Naime, dok su bili u vezi Kallie je jednom previše popila pa je doživjela malu nezgodu.

' Prije jedno mjesec i pol dana popila sam previše piva i upiškila se u gaće. Dosta mi je toga da me bivši ucjenjuje s time pa sada svi znaju - napisala je na Twitteru Kallie nakon čega je njezino priznanje postalo pravi hit. Umjesto osuda, koje je njezin bivši očito očekivao, djevojka je dobila samo poruke podrške. "Poznajem djevojku koja se jednom popiškila u dečkov krevet te je njega uvjerila da je on to učinio", "Mislio sam da je to normalno", "Moj bivši se popiškio u moj krevet, stoga...", "To je najbolji način za riješiti se neugode", samo su neki od brojnih komentara.

vecernji.hr