Ante Gotovac ponovno u suzama: Prevladao je razum, želim samo Simonu

Po tko zna koji put, Ante je u Red Carpetu ridao suze u pokušaju da vrati ljubav svoje Simonice. Kako tvrdi kontroverzni Gotovac, njegova ljubavnica Petra sada je prošlost te je napokon prevladao razum i shvatio da za njega postoji samo jedna - Simonica.

"Petra je završena priča"

"Što se tiče Petre, ona je dobra cura, ali to je završena priča", rekao je Ante koji se zatim sa snimateljskom ekipom zaputio napravit kratku anketu po samom centru Zagreba. Glavno pitanje bilo je što građani misle o njegovoj kandidaturi za predsjednika koju je nedavno najavio. Komentara je, ne sumnjamo, bilo raznih, baš kao i na račun njegovog pomirenja sa Simonom.

Ipak, ni to nije bilo dovoljno Anti da uvjeri svoju Simonu da bi se trebala pomiriti s njim pa se zaputio u crkvu. "Jednu svijeću palim za svoju obitelj, da se vratim Simoni i svojoj Gabici. Ovu svjećicu palimo za Simoninu karijeru, a ovu drugu za moju", jecao je Ante koji se ponovno nije ustručavao te je pustio suzu pred hrvatskom javnosti.

"Nek' narod kliče dobro nam došao Ante predsjedniče"

Također, Ante je odlučio raskinuti poslovni ugovor u kojem navodno stoji da Simona u slučaju prekida karijere mora Anti isplatiti milijun eura. To je napravio iz razloga kako bi dokazao supruzi da ga zanima samo brak, a ne njezin novac i slava. Za kraj, Ante je najavio i novu pjesmu koja je vezana za njegovu predsjedničku kandidaturu.

"High life, od mora pa do Banskih dvora. Svaki Hrvat i iz zadnjeg sela imat će po jednog bijelog SL-a. I za kraj priče nek' narod kliče dobro nam došao Ante predsjedniče", dio je njegove pjesme "Ante predsjedniče", kojoj je, ako postigne "uspjeh" kao i njegova prethodna, zagarantirana propast.

index