Simona Gotovac: Upoznala sam Isusa

. 'Prije sedam mjeseci sam upoznala Isusa koji me je digao iz blata i s njim sam krenula u novi život. Naravno, uz sve što mi je on napravio, predivna čudesa, ja sam od njega zamolila oprost za moje grijehe. Jedna osoba mi je rekla: kako tražiš od Boga da ti oprosti ako ti i sama nisi oprostila ljudima koji su me povrijedili, razočarali', stoji u poruci koju je Simona Gotovac poslala na redakciju Red Carpeta Nove tv, a i na svom Facebook profilu svakodnevno objavljuje razne citate vezane uz njezino otkrivenje.

Simona i Ante svakoga vikenda posjećuju duhovne obnove u kući susreta u Samoboru, a Red Carpet navodi kako fra Zvjezdan Linić koji vodi većinu tih seminara nije želio da Simona i Ante na tome prisustvuju zajedno, iako ju je upravo Ante odveo na prvu duhovnu obnovu.

Ante je za Red Carpet objasnio kako je Simona od crkvenih dobročinitelja dobila na korištenje stan od 150 kvadrata u Svetoj Nedelji, da ju je on posjetio u tom stanu te kako će njihova kći uskoro krenuti u Katolički vrtić. Dodao je kako nema djevojku, ne vodi ljubav jer iduće jutro ne bi mogao primiti tijelo Kristovo.