10 stvari koje bi žene željele da muškarci znaju o seksu

penis, nogometaši, estetska kirurgija, silikoni, muškarac žena, seks, veličina, penis, stručnjaci, poze, penis, seks, veličina, penis, spolni organ, studentice, stidne dlačice, seks, hrana, penis, povećalo, Diphallia, penis, erekcija, poremećaj muških genitalija, seks, fantazije, svijet, muškarci, seks prakticiranje, strah, penis, veličina, penis, najneobičnije činjenice
Seks i nije tako baš tako kompliciran. To je biološki nagon, nešto što bi svi mi trebali znati instinktivno, ali svaka žena koja je bila s muškarcem koji je pola sata "prtljao" oko kopče njenog grudnjaka ili koji nikako ne može "odraditi" dobar oralni seks, zna to ipak nije tako jednostavno.

Čini se da su godine gledanja pornića i loši savjeti od prijatelja ili starije braće onesposobili muške da pogode što mi volimo u seksu. A niti mi si ne činimo uslugu time što nas je često sram progovoriti o tome što nam se sviđa u krevetu. Na portalu AlterNet čak postoji popis "5 iznenađujućih stvari o seksu koje se žene ne usude reći muškarcima", kao što su "Izdržljivost je precijenjena" (Ponekad seks zbilja ne mora trajati pola sata ili više) i "Mi možemo prepoznati kada radite nešto zato jer ste to vidjeli u porniću". Doista možemo.

Dakle, za sve tipove koji se baš ne snalaze najbolje kada je u pitanju žensko tijelo i mi smo napravili kompilaciju 10 stvari koje bismo htjeli da muški znaju o seksu (i nama)

Sise = neodvojivi dio tijela: Da, da... One su lijepe i cool, ali baš kao i vaši testisi - one su dio tijela koji se ne da odvojiti. Dakle, nema razloga za guranje i navlačenje, kao da ih pokušavate skinuti i staviti sebi u džep.

Koristite jezik: Kad vam je glava u našem "južnom" području, zaboravite sve što ste naučili u pornićima. Zaroniti glavom unutra i tresti njome kao da ste mokri pas NIJE dobra tehnika.

Predigra: Sve ste čuli o tome kako ženama treba više od pet sekundi prije nego ga "utaknete" unutra - je točno! Našim motorima treba vremena da dođu na radnu temperaturu i ne volimo kad se prejako nagazi na gas. Zapamtite to!

Prestanite nas ispitivati: Postoji jako malo stvari koje su iritantnije od toga kad vas u trenucima strasti prenadobudni partner ispituje "Hoćeš li/kad ćeš svršiti?". Mislim, lijepo je što vam je stalo do našeg užitka, ali već ćemo vam to dati do znanja, ako ste već nesposobni sami prepoznati po pokretima tijela i izrazu lica.

Lubrikant je uvijek dobar: To ne znači da nas niste uspjeli dovoljno napaliti i navlažiti, ali ako se želite igrati "tamo dolje" koristite lubrikant! I ne, mnoge žene ne vole da se prsti u njih guraju veoma brzim tempom, pogotovo ne bez lubrikanta!

Vi nemate 15 godina: urlikanje, zavijanje, pa čak i lajanje (da dobro ste pročitali, nekima od nas se i to dogodilo) i drugo adolescentsko ponašanje jednostavno nije privlačno. Da, zabavno je smijati se tijekom seksa, ali se ne morate ponašati k'o maloljetna budala.

Hladne ruke = loše: Ne postoji ništa gore od toga kad se potpuno zagrijete i onda netko na vas stavi ledene ruke. Brrr! Za Boga miloga, pokrenite si malo cirkulaciju. Nosite rukavice, ili što god već!

Nemojte nas pokušati impresionirati: Mi možemo prepoznati kada pokušavate biti "cool". Otkopčavanje grudnjaka jednom rukom? To nas neće impresionirati. Radije se ponašajte opušteno i prirodno.

Sve žene su različite: usputni seks je usputni s razlogom. U pravilu se nevjerojatan seks ne dogodi s osobom koja ne zna kako te dodirivati na pravi način jer te ne poznaje. Za to nam je potreban netko to zna (i kome je stalo da zna) što volimo i želimo u seksu. Zato, odvojite vremena da naučite nešto više o nama. Vjerujte nam, isplatit će vam se!

Nemojte se bojati seks igračaka: Mi to možda nećemo spomenuti, ali ako ponesete vibrator u krevet - bit ćemo vam veoma, VEOMA zahvalne.

Čini se kao da je potrebno da žene češće progovore o tome što žele i vole, i znate što? To je točno! Ako želimo bolji seks, moramo biti spremni reći što želimo i kako to želimo. Komunikacija je ključ boljeg seksa. Zato zapamtite, recite mu što želite, i što ne radi onako kako bi trebao!

Što vi želite da muškarci znaju vezano za seks?

izvor: zena.hr