FAHRUDIN RADONČIĆ "Džaba je Putinova pudlica išla u Moskvu, naši nogometaši neće igrati utakmicu s Rusijom"

FAHRUDIN RADONČIĆ "Džaba je Putinova pudlica išla u Moskvu, naši nogometaši neće igrati utakmicu s Rusijom"

U krcatoj sali Doma kulture u Zavidovićima Savez za bolju budućnost BiH sinoć je održao predizborni skup, na kojem je govorio i predsjednik SBB-a Fahrudin Radončić.

"Uzaludno Milorad Dodik pokušava uplašiti bh. patriote svojim marionetskim trčanjem kod Vladimira Putina. Mi se ne bojimo Putinovih provokacija i njegove političke pudlice u Bosni i Hercegovini. Prošli smo najtežu agresiju, pokazali smo da se znamo obraniti i sačuvati BiH. Džaba je Dodik obećao Putinu da će se igrati nogometna utakmica između naše zemlje i Rusije, jer sam potpuno siguran da naši reprezentativci neće htjeti da izađu na teren s onima koji su izvršili agresiju na jednu europsku zemlju i čine najteže ratne zločine. Među našim nogometašima ima dosta onih čiji su roditelji i najbliže obitelji osjetili strašne ratne posljedice i siguran sam da je Dodik kod Putina svirao praznu frulu", rekao je predsjednik SBB-a Fahrudin Radončić komentirajući današnji odlazak Milorada Dodika u Rusiju.

Putinovo ponašanje je, rekao je Radončić, brutalno miješanje u izbornu kampanju u BiH. Lider Saveza za bolju budućnost BiH iskazao je sigurnost da ni to Dodiku neće pomoći da napravi pobjednički rezultat u Republici Srpskoj.

"Bosni i Hercegovini, a time i RS, mjesto je u obitelji europskih naroda, u NATO-u, što će, prije ili kasnije, shvatiti i marioneta Dodik i njegov vojno već uzdrmani mentor Putin", poručio je Radončić.

Predsjednik Radončić ponovio je da SBB ima moćan ekonomski plan za cijelu BiH i da je to jedina opcija koja Bosnu i Hercegovinu može izvesti iz stanja apatije, konflikata, nerazvijanja, masovnog odlaska naroda i okrenuti novu i uspješniju stranicu BiH.